Stigao je vívoactive 5 GPS pametni sat

 Treniranje izravno sa zapešća, personalizirani uvidi u zdravlje, detaljna statistika spavanja i više upakirano je u najnoviji pametni sat sa zadivljujućim AMOLED zaslonom—sve po pristupačnoj cijeni.

Garmin predstavlja vívoactive 5, svoj najnoviji pametni sat za zdravlje i fitness sa svijetlim AMOLED zaslonom osjetljivim na dodir koji je dizajniran da bude bitan dio svakodnevnog života po pristupačnoj cijeni. Sa širokim rasponom funkcija za praćenje zdravlja, vívoactive 5 može pomoći korisnicima da nauče nešto o svom tijelu, podučava ih kako živjeti aktivno, podupire njihove ciljeve u fitnessu. Uz trajanje baterije do 11 dana u načinu rada pametnog sata, korisnici se ne moraju brinuti o punjenju svog sata svaku noć i stoga mogu primati vrijedne zdravstvene metrike 24 sata dnevno kao što su podaci o količini stresa, Body Battery i podaci o snu uz personalizirano podučavanje o spavanju i otkrivanje drijemanja

Što novo donosi vívoactive 5

·        AMOLED zaslon olakšava čitanje podataka o zdravlju i fitnessu, pametne notifikacije i ostalo

·        Dulje trajanje baterije – do 11 dana u načinu rada pametnog sata – znači da korisnici mogu provesti više vremena radeći ono što vole, a manje vremena na punjenje.

·        Poput trenera spavanja na zapešću, primajte ocjenu spavanja i personalizirane upute o tome koliko sna se preporučuje i pratite različite faze spavanja, drijemanja i druge ključne metrike kao što su puls Ox1 i status varijabilnosti otkucaja srca (HRV).

·        Započnite slobodan dan s jutarnjim izvješćem koje pruža pregled sna plus oporavak, HRV status i podatke o vremenu (kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom)2.

·        Automatski pratite ili bilježite drijemanja kako biste vidjeli koliko mogu koristiti tijelu te ciljano vrijeme i trajanje.

·        Pratite razinu energije Body Battery tijekom dana kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor. Dobijte još više pojedinosti i osobnih uvida o tome kako san, drijemanje, dnevne aktivnosti i veliki stres konkretno utječu na razinu energije3.

·        Način rada za invalidska kolica omogućuje korisnicima praćenje dnevnih guranja i primanje upozorenja o promjenama težine plus sportske aplikacije i vježbe specifične za invalidska kolica. Prilikom stvaranja ovih novih funkcija, algoritmi nekih postojećih funkcija su modificirani kako bi se poboljšala smislenost ključnih uvida za korisnike invalidskih kolica.

·        Bolje razumijevanje kako svaki trening koristi tijelu i koliko je vremena potrebno za oporavak da bi se prihvatio bilo koji fitness izazov.

·        Slijedite vođene prakse meditacije kako biste smanjili stres, tjeskobu i više.

·        Odaberite između dvije veličine fonta za lakši pregled pametnih obavijesti4, podataka o vježbanju i više.

Pronađite svoju strast

S više od 30 unaprijed učitanih GPS-a i aplikacija za sportove u zatvorenom, korisnici mogu ostati aktivni bez obzira na svoju strast—od hodanja i trčanja do veslanja, aktivnosti za korisnike invalidskih kolica i više. Vívoactive 5 čak omogućuje korisnicima da kreiraju vlastite treninge iz više od 1600 vježbi u aplikaciji Garmin Connect i pošalju ih izravno na sat. Za one koji žele trenirati za utrku od 5 km ili nešto dulje, besplatni prilagodljivi planovi treninga Garmin Coach mogu pomoći korisnicima da se pripreme. Uz praćenje dnevnih koraka i sagorjelih kalorija, vívoactive 5 može pratiti minute umjerenog i snažnog intenziteta, VO2 max i više.

Nastavite jako

Pun funkcija za zdravlje i dobrobit, vívoactive 5 može pomoći korisnicima da budu snažni cijeli dan, svaki dan. A uz trajanje baterije do 11 dana, korisnici se ne moraju brinuti o punjenju sata svake večeri, što znači da mogu imati pristup važnim zdravstvenim pokazateljima 24/7. Danju ili noću, vívoactive 5 prati otkucaje srca3, disanje, Pulse Ox, stres i više. Dok spava, može pratiti varijabilnost otkucaja srca kako bi korisnicima omogućio dublje razumijevanje njihovog cjelokupnog zdravlja. Štoviše, žene mogu pratiti svoj menstrualni ciklus i trudnoću te dobiti smjernice za vježbanje i prehranu.

Ostanite povezani

Bez obzira dolazite li ili odlazite, ostanite povezani s vívoactive 5 primanjem tekstualnih poruka, e-pošte i upozorenja izravno sa zapešća kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Oni s kompatibilnim Android pametnim telefonom također mogu odgovarati na poruke pomoću tipkovnice na satu i gledati fotografije izravno sa zaslona sata. Funkcije sigurnosti i praćenja pomažu u pružanju bezbrižnosti slanjem poruke s korisnikovom lokacijom uživo (ako je dostupna) odabranim kontaktima za hitne slučajeve ako se ne osjećaju sigurnima ili ako se otkrije incident5. Dok ste vani, provlačite se kroz određene redove blagajne ili sustava javnog prijevoza uz Garmin Pay beskontaktno plaćanje6 i preuzimajte pjesme i popise za reprodukciju sa Spotify, Amazon Musica i Deezera (potrebna je pretplata) za slušanje bez telefona. Štoviše, korisnici mogu vidjeti informacije o svom zdravlju i kondiciji u aplikaciji Garmin Connect i preuzimati aplikacije, brojčanike sata i još mnogo toga iz Connect IQ Store izravno na satu ili pronaći više opcija u aplikaciji za pametni telefon.

S laganim, aluminijskim okvirom i silikonskom narukvicom, vívoactive 5 dostupan je u više boja, uključujući crnu/tamno sivu, boje bjelokosti/krem zlatnu, tamnoplavu/metalik tamnoplavu i ljubičastu//metalik ljubičastu. Dostupan sada, vívoactive 5 ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 299,99 EUR.

1 Ovo nije medicinski uređaj i nije namijenjen za korištenje u dijagnostici ili praćenju bilo kojeg zdravstvenog stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nije dostupan u svim zemljama.

2 Pogledajte Garmin.com/ble.

3  Točnost praćenja aktivnosti..

4 Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom

5 Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom; pogledajte Garmin.com/ble. Za zahtjeve i ograničenja značajki sigurnosti i praćenja pogledajte Garmin.com/safety

6 Pregledajte podatke o trenutno podržanoj zemlji, mreži plaćanja i banci izdavatelju

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt