EKSKLUZIVNI INTERVJUI SA SVJETSKIM ZVIJEZDAMA U IN MAGAZINU Josh Duhamel za kamere IN magazina prisjetio se natjecanja na kojemu je pobijedio Ashtona Kutchera: ''Tad je to bila najveća stvar ikad''

IN magazin ekskluzivno donosi intervjue s nekim od najvećih svjetskih imena iz svijeta showbizza, a ovoga petka gledatelji će moći pogledati intervju s popularnim glumcem Joshom Duhamelom, koji je zajedno s Danom Bakkedahlom u Monte Carlu predstavio film 'Buddy Games 2'., nastavak urnebesne komedije iz 2019., u kojoj se grupa muških prijatelja tradicionalno okuplja, kako bi sudjelovali u nizu suludih i opasnih izazova. Naravno, nešto uvijek pođe po zlu, no na kraju dana njihovo je prijateljstvo jače nego ikad. Novinarki Aleksandri Keresman u intervjuu Josh, ujedno redatelj filma, otkrio je kako nijedno snimanje nije prošlo bez ozljeda, a u oba nastavka stradao je nos Kevina Dillona.

''Bacam tu urnu preko cijele crkve da je on uhvati i ona prođe kroz njegove ruke pogodi ga u isto mjesto i odjednom ponovno ima razbijen nos i k tome masnicu na oku'' otkriva Josh.

U prvom je filmu, pak, jedna vratolomija umalo glave koštala komičara Dana Bakkedahla: ''Tako mi i treba kad sam se išao spuštati po toboganu zamišljenom za kaskadere i Josha. Jer Josh se spustio kao Superman, ja više kao šeprtlja'' kazao je.

Obojica, ponosni očevi, otkrili su i u čemu najviše uživaju u onim trenucima koje uspijevaju provesti s obitelji,  a Josh je još i otkrio kako se njegov sin snašao na setu:

''Ovaj nas posao često drži daleko od doma tako da je uvijek lijepo imati ga blizu. Sudjeluje u predstavama u školi, ali biti na filmskom setu je daleko uzbudljivije. No, nekako je više bio okupiran time hoće li biti plaćen. Pokušavao sam ga uvjeriti kako se to radi jer to voliš, a ne radi novca.''

Među morem urnebesnih priča o kompetitivnosti glumačke ekipe i avantura koje su prošli, našla se i ona iz Joshove prošlosti, kada je na modeling natjecanju pobijedio Ashtona Kutchera. ''Tad je to bila najveća stvar ikad, kao da sam proglašen za Miss Amerike. Imao sam 26 i još dobio priliku da idem u New York i čuo sam za tog klinca iz Cedar Rapidsa, tog Kutchera…doslovno bismo se odmjeravali preko sobe, kao scene iz Zoolandera.'' otkrio je Josh za IN magazin.

Cijeli intervju ovog komičnog dvojca ne propustite  pogledati danas u IN magazinu na Novoj TV!

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt