Modni spoj koji oduševljava - Högl i XD Xenia Design

U Ilici 12, omiljenoj adresi svih poklonica dobrih cipela, održala se modna revija aktualne kolekcije cipela Högl uz posebnog gosta - glasoviti brend XD Xenia Design dizajnerice Ksenije Vrbanić.

Modni spoj Högla i XD Xenia Designa pokazao se kao savršen odabir i oduševio brojne goste. Vješta i dražesna Antonija Ćosić vodila je program i osvojila publiku svojom vedrom i pozitivnom energijom. Posebnu notu dobroj atmosferi dodali su glazbeni gosti flamenco pjevačica Nina Ćorić i višestruko nagrađivani glazbenik, skladatelj i producent Mario Rašić. Nina i Mario uspješno surađuju na dvije glazbene fronte – jedna je flamenco, a druga tradicionalna romska glazba u modernoj obradi i to su pokazali gostima događanja svojom nadahnutom izvedbom. Riječima dobrodošlice prisutne je pozdravila regionalna menadžerica Högla Sanja Faber.


„Högl ima brojne trgovine diljem Europe, a prisutan je i u mnogim multibrend trgovinama diljem svijeta, no naša trgovina u Ilici 12 spada u četiri ekskluzivne sa statusom flagship store u kojima se mogu kupiti ekskluzivne, limitirane kolekcije. Zagreb stoji rame uz rame s Bečom, Budimpeštom i Pragom i to pokazuje koliko su Höglu važne hrvatske klijentice.“ – naglasila je Sanja Faber.


Reviju su nosile manekenke modne agencije Talia, šminku potpisuje Zdenka Mihelj, a frizure Studio Marcela pod budnim okom kreativne direktorice Jadranke Pezo. Tim XD Xenia Designa Snježana Baksa i Deni Horvatić s lakoćom su složili atraktivne kombinacije odjeće i cipela.


„Obuća Högl sjajno se uklapa u našu kolekciju za jesen/zimu koja govori o novom glamuru koji odjednom djeluje avangardno. Elegantnije i glamuroznije uz prepoznatljive, klasične XD Xenia Design teme sagledane kroz novu perspektivu.“ – kaže Snježana Baksa.


Među brojnim gostima bili su Dijana MayerTihana Harapin ZalepuginIvančica PahorJana HaluzaDado MajoliMaja VračarićDora RubićJagoda DivićJadranka Olivari Jirasek, i mnogi drugi.


Höglova kolekcija jesen/zima posvećena je ženstvenosti. Moderni klasici reinterpretirani u visokokvalitetnim materijalima i uzbudljive linije dizajna zadovoljavaju želju za svakodnevnim glamurom. Slijediti duh vremena, a ipak biti bezvremenski – bila je nit vodilja u stvaranju aktualne kolekcije jer Högl uvijek stavlja fokus na težnji za dugovječnošću i održivošću, a ekskluzivni materijali i nenadmašna udobnost oblikuju modni stav ovog globalno priznatog brenda kvalitetne obuće.


Cjelokupnu Högl kolekciju za jesen/zimu možete pogledati na: https://hoegl.com/eu-en/

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt