Najkultniji trenuci Matthew Perryja u ulozi Chandler Binga u seriji “Prijatelji”


Matthew Perry imao je bogatu televizijsku karijeru s nizom izvanrednih uloga, od Zapadnog krila do Studija 60 na Sunset Stripu. 

Međutim, njegovo neponovljivo viđenje Chandlera Binga iz Prijatelja bit će njegova  najveća i najvrijednija ostavština. Pokojni glumac, koji je preminuo u subotu, unio je smijeh, srčanost i ranjivost u ulogu mudrog cimera Joeya Tribbianija (Matt LeBlanc) i bespomoćno zaljubljenog muža Monice Geller (Courteney Cox).

PROČITAJTE: Glumac Matthew Perry pronađen mrtav

Tijekom nevjerojatnih 10 godina prikazivanja slavnog sitcoma, Perry je imao bezbrojne nezaboravne Chandlerove trenutke uz svoje kolege, uključujući Jennifer Aniston, Lisu Kudrow i Davida Schwimmera. Dok svijet oplakuje gubitak Perryja u dobi od 54 godine, evo nekoliko koji će zauvijek ostati urezani u naša sjećanja.

PROČITAJTE: Svjetska glumačka elita oprašta se od Matthew Perryja

THE ONE WITH THE BLACKOUT
Obožavatelji su se odmah zaljubili u ležernog šaljivdžiju Chandlera Binga, ali epizoda u 1. sezoni koja je istaknula njegov lik učvrstila je Perryja kao glumca s besprijekornim osjećajem za komičan trenutak. Chandler na kraju ostane zaglavljen u predvorju bankomata sa supermodelom Jill Goodacre i urnebes nastaje. Perry daje svoje najbolje riječi kao glas za Chandlera. koji očito osjeća pritisak zato što je zarobljen sam s jednom od najljepših žena svijeta. Na primjer, nakon što je od Jill prihvatio žvakaću gumu i rekao: 'Žvakaća guma bi bila savršenstvo', on odmah odgovara sebi u glasu: 'Žvakaća guma bi bila savršenstvo?' Gadim se sam sebi.' Matthew Perry
THE GUESSING GAME
Divlje kaotična igra pogađanja - u kojoj su Joeyjev i Chandlerov kućni ljubimac pile i patka - kulminirala je spoznajom da je Chandlerov posao ostao misterij. Chandler je otkrio i jedan od svojih najvećih strahova: Michaela Flatleya u Lord of the Dance. 'Njegove noge mlataraju kao da su neovisne o njegovom tijelu!' Chandler je uzviknuo. Rossova urnebesna trivijalna igra također završava neočekivanim obratom: Chandler i Joey preuzimaju Monicin i Rachelin stan.

 
CHANDLER'S ROMANCE WITH MONICA IS DISCOVERED
Tajna romansa između Chandlera i Monice otkrivena je nakon što Phoebe naiđe na njih u ljubavnom grču. Ali ne prije nego što se Phoebe, Rachel i Joey malo zabavljaju pretvarajući se da Phoebe želi spavati s Chandlerom za sebe. 'Jako sam uzbuđen što ćemo imati sav seks', Chandler urnebesno govori Phoebe dok ga ona pokušava lažno zavesti. Matthew Perry
THE ENGAGEMENT PHOTO
Monica želi da se zaručnička fotografija objavi u novinama, ali otkriva da se Chandlerov iskren osmijeh pretvara u nešto mnogo nezaboravnije čim se kamera ugasi. On jednostavno nije fotogeničan, što se vidi po njegovim čudnim grimasama i divljim gestama lica. Epizoda je savršena posuda za Perryjevu fizičku komediju, nešto što bi ponovno prikazao u filmu The Whole Nine Yards. Matthew Perry
Chandler Bids His Final Goodbye To Estelle
U posljednjoj sezoni Monica i Chandler odlučuju napustiti Veliku jabuku i smjestiti se u predgrađu izvan grada. Chandlerova urnebesna bivša Janice slučajno je još jedan potencijalni kupac potencijalne kuće para. Dirljiva epizoda prikazuje Chandlerovu nježniju stranu dok se on oprašta s Janice.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt