Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA OKUS

 Milka, najpoznatiji svjetski brend čokolade, poziva vas da sudjelujete u velikoj nagradnoj igri Omiljeni Milka okus. Nagradna igra traje do 23. listopada 2023., a dobitnike očekuju sjajne nagrade – 3 nezaboravna egzotična putovanja, 10 kuhinjskih robota i 50 Milka slatkih paketa. 

Sudjelovanje u nagradnoj igri Omiljeni Milka okus regulirano je Pravilima a svi koji žele sudjelovati od 4. rujna do 23. listopada 2023. trebaju kupiti najmanje jednu Milka čokoladu, sačuvati račun, posjetiti internetsku stranicu www.omiljenimilkaokus.hr, glasati za svoj omiljeni Milka okus i unijeti broj računa. Potrošači će moći osvojiti neku od tjednih nagrada (Milka slatki paket ili kuhinjski robot), a glavna nagrada je poklon-bon za egzotično putovanje.

„Za ljubitelje čokolade okus je najvažniji kriterij pri odabiru čokolade. Nadahnuti time, odlučili smo u ovoj nagradnoj igri doznati koji je Milka okus omiljen među ljubiteljima naših čokolada te sa svima onima koji sudjeluju doći do odgovora na pitanje Koji je omiljeni Milka okus Hrvatske, izjavila je Una Lučić, voditeljica robne marke za Milka čokolade u kompaniji Mondelēz International i dodala: „Bit će zanimljivo vidjeti opredjeljuju li se ljubitelji Milka čokolade više za neki od klasičnih kremastih okusa, kao što su noisette ili jagoda, a možda čak pobijedi i neki od manje uobičajenih okusa poput grožđica i lješnjaka ili kombinacija s keksom.“

U rujnu i listopadu za mrvicu (čokolade) više uživajte u svojem omiljenom Milka okusu i sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti sjajne nagrade! Sve informacije o sudjelovanju, kao i Pravila o nagradnoj igri možete pronaći na internetskoj stranici www.omiljenimilkaokus.hr.


  O kompaniji Mondelēz International

Mondelēz International, Inc. (Nasdaq: MDLZ) ohrabruje potrošače da pravilno konzumiraju užinu u više od 150 zemalja diljem svijeta. S neto prihodom od oko 31 milijardu dolara u 2022. kompanija predvodi budućnost snackinga uz čuvene globalne i lokalne robne marke kao što su Oreo, Ritz, LU, Clif Bar i Tate's Bake Shop biskviti i peciva, čokolade Cadbury Dairy Milk, Milka i Toblerone. Mondelēz International ponosni je član Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 i Dow Jones indeksa održivosti. Za više informacija posjetite www.mondelezinternational.com ili pratite kompaniju na Twitteru na adresi www.twitter.com/MDLZ.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt