ROĐENDANSKA 10. SEZONA SUPERTALENTA POČINJE 24. RUJNA! Voditelji najavljuju: „Pojedine točke će uistinu biti šokantne za određene generacije“

Najiščekivaniji i najgledaniji show u zemlji, Supertalent, u nedjelju 24. rujna otvara svoja vrata po deseti put s jubilarnom sezonom koja sprema najveća iznenađenja dosad! Od rođendanske sezone dijeli nas nešto više od tjedan dana, a da će uistinu biti ispunjena slavljem, radošću i nevjerojatnom zabavom potvrđuje uigrani voditeljski dvojac – Frano Ridjan i Igor Mešin.

„Atmosfera je baš jako nabrijana ove sezone, baš kao što priliči desetoj sezoni Supertalenta“, poručuje Igor Mešin, koji ima i dodatan razlog za slavlje jer također obilježava desetu godinu u ulozi voditelja jedne od najuspješnijih zabavnih emisija u Hrvatskoj. „Mislim da je ovo stvarno najjača sezona koja će biti odlično producirana, gledateljima izuzetno zabavna i interesantna. Mene je zaista teško iznenaditi nakon ovih devet sezona, ali moram priznati da sam vidio nekih talenata kojima je to itekako uspjelo. Ima ih urnebesnih, katastrofičnih, ali u principu, 96 posto zabavnih“, dodaje Igor.

Sezonu za pamćenje najavljuje i Frano Ridjan, koji se u ulozi voditelja Supertalenta našao četvrtu godinu zaredom. „Ono što sam dosad vidio, ulijeva mi povjerenje da će ljudima biti jako zanimljivo s nama. Imamo sjajnih kandidata, neki od najboljih što sam ja pratio, što kao gledatelj, što kao suvoditelj“, naglašava Frano, ne skrivajući uzbuđenje oko nove sezone.

Osim što voditelji imaju važnu ulogu u opuštanju i bodrenju kandidata prije izlaska na pozornicu, imaju pravo nekome od njih dati i zlatni gumb, a prošle godine dodijelili su ga upravo pobjedniku – iluzionistu Magic Leonu. Hoće li i ove godine baš njihov zlatni gumb osvojiti titulu desetog supertalenta tek ćemo doznati, a tko će biti njihov odabranik vidjet ćemo u audicijskim epizodama koje garantiraju pregršt zabave, uzbuđenja i nastupa koji se ne smiju propustiti. „Vesele me reakcije, pogotovo na pojedine točke koje će uistinu biti šokantne za određene generacije“, otkriva Frano i gledateljima poručuje: „Od mene možete očekivati punu predanost timu Supertalenta, ali prije svega apsolutnu podršku svim kandidatima. Dodam li tome novi imidž, za sada izgleda kao nešto što do sada niste vidjeli“.

Očekujte neočekivano u desetoj sezoni najgledanijeg zabavnog showa u zemlji i pripremite se za nevjerojatne talente i spektakularne trenutke koji će vas oduševiti i inspirirati. Prve audicijske nastupe ne propustite pogledati 24. rujna na Novoj TV!   

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt