Samsung pokreće inicijativu koja će usavršiti igru svakog gejmera

 Nova web stranica i YouTube kanal nude detaljne savjete i upute za igranje od vodećih gejmera i kreatora sadržaja, uz ekskluzivne prikaze novih uređaja

 Samsung Electronics je osmislio inovativni program obuke kako bi pomogao igračima različitih sposobnosti da podignu svoje gejming vještine na novu razinu. Samsung Embrace your game portal i Samsung Global YouTube kanal će obuhvatiti objašnjenja i stručno vođenje vrhunskih profesionalnih gejmera i kreatora sadržaja. Bit će zanimljivih, interaktivnih treninga, video radionica i tutorijala, ali i mnogih drugih gejming sadržaja za usavršavanje igre svakog igrača. Kroz inicijativu će se prikazati najnoviji Samsung uređaji i gejming tehnologija.

  Odjeljak pod nazivom Obuka za usavršavanje gejmera na ovoj platformi će obuhvatiti preporuke, savjete i tajne kako uspješno savladati najbolje igrače igre Diablo Immortal® i kako se razvijati kao gejmer u igri World of Warcraft®.

  Ovaj odjeljak odnosi se na sve vrste igrača, od rekreativnih do profesionalnih te igre dostupne na mobilnim uređajima, računalima i konzolama.

  "Program obuke za igrače pomoći će mnogim ljudima širom Europe da postanu najbolji u igrama te maksimalno uživaju u gejmingu. Radujemo se suradnji s fantastičnim predavačima i stvaraocima sadržaja, uključujući Randolpha. Također smo sretni zbog partnerstva s tvrtkom Activision Blizzard u okviru ove inicijative jer dijelimo zajedničku viziju osnaživanja nove generacije ambicioznih igrača. Inicijativa „Embrace your game“ pomoći će svima da se osjećaju kao dio svijeta igara i da donose informirane odluke o svojoj igračkoj tehnici. Time će igre postati još važniji dio europske kulture" rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga, Samsung Europa.

 Profesionalni gejmeri i kreatori sadržaja koji će sudjelovati na Level Up uključuju:

 

        QueenE: Vješta, zabavna stručnjakinja za Overwatch®2. Sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, ova švedska streamerica poznata je po svojim stručnim komentarima i pametnim gejming savjetima. Bila je generalna menadžerica švedskog tima na Svjetskom prvenstvu u Overwatchu 2018. i osvajačica brončane medalje ženske sekcije na IeSF Svjetskom prvenstvu u StarCraft® 2.

        AnnacakeLIVE: Posvećena i popularna Twitch streamerica. Oduševljava gledatelje svojom sjajnom osobnošću i majstorskim igranjem Diablo®. Trenutno živi u Frankfurtu u Njemačkoj.

        LittleMoTAC: Aktivna streamerica za Overwatch 2, glasna zagovornica raznolikosti i inkluzije, zalaže se za veću zastupljenost u gejmingu.

        Rage Darling: Karizmatična kreatorica sadržaja za World of Warcraft s strašću, znanjem i inkluzivnim pristupom, pruža uživanje i pozitivno iskustvo igračima.

 Za one koji traže najbolje monitore, telefone i druge uređaje kako bi maksimalno poboljšali svoju gejming opremu, hardverska sekcija Obuka za gejmere osigurat će svim vrstama igrača sve potrebno; od traženja najboljeg gejming televizora do izrade prilagođenog računala, mijenjanja grafičkih kartica ili otkrivanja najboljih SSD kartica. Prilagođena svim vrstama gejming sustava, bilo da se radi o računalu ili igranju putem konzole na vašem kauču, platforma će sadržavati relevantne informacije za svakoga.

 Stručnjak za hardver je Alex Brooks iz TechFlowa. Alex je poznavatelj tehnologije, poznat po svojim pedantnim recenzijama i informativnim uputama. Ima više od 460 tisuća pratitelja na društvenim mrežama.

 Obuka za gejmere dio je nove Samsung platforme „Embrace your game“ koja prepoznaje da više ne postoji jedna vrsta igrača i da se pojavljuje raznolika, dinamična zajednica. Samsung je razvio niz gejming uređaja koji omogućavaju svakom igraču da potpuno prilagodi opremu prema svojim potrebama i stilu, znajući da vrhunski proizvodi stvaraju nevjerojatna iskustva za gejmere.

Embrace your game“ proizvodi uključuju:

 

        Odyssey OLED G9 monitor. Sadrži prvi na svijetu DQHD OLED 32:9 omjer zaslona. Neo Quantum Processor Pro za izvanredno detaljnu kvalitetu prikaza, koristeći AI za određivanje dijelova slike koje je potrebno poboljšati. Novi monitor također će sadržavati Samsung Gaming Hub[1], cloud aplikaciju koja eliminira potrebu za konzolama ili sporim preuzimanjima igara.

        Galaxy S23 Ultra pametni telefon. Uključuje Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 čip, najbrži procesor na tržištu. Dostupno je čak 928,1 GB prostora za pohranu. Kapacitet baterije je do 25 sati za LTE i Wi-Fi reprodukciju.

        65” QN90C Neo QLED 4K HDR Smart TV. Tehnologija Quantum Matrix s Mini LED diodama za stvaranje nevjerojatno oštre slike. Neural Quantum procesor 4K koristi AI i 20 neuronskih mreža za optimizaciju zvuka, svjetline, boje i detalja.

 Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/uk/game-portal/.

 


O tvrtki Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, lijevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

Overwatch, Diablo, Diablo Immortal, World of Warcraft, StarCraft i Hearthstone su registrirani zaštitni znak tvrtke Blizzard Entertainment, Inc. Svi ostali zaštitni znakovi koji se ovdje spominju vlasništvo su svojih odgovarajućih vlasnika.[1] Dostupnost aplikacije razlikuje se od države do države.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt