Anew Platinum Lift&Tighten serum za blistav sjaj zrele kože

                                                              PLATINASTA NJEGA ZA ZRELU KOŽU 

Kako zrelijoj koži dati mladalački izgled, onaj sjaj, energiju i blistavost? Ljepota žene u pedesetim godinama znači da se ona osjeća odlično u svojoj koži i da odiše odmjerenošću i samopouzdanjem. I lice joj je blistavo – što znači da sigurno koristi i neki odličan preparat koji briše godine s njenog lica, a nju čini energičnom i gracioznom. Možda je to baš novi Avon Platinum Lift&Tighten serum!

Upravo iz laboratorija kompanije Avon stiže novi Anew Platinum Lift&Tighten serum zahvaljujući čijoj inovativnoj formuli koža lica za vrlo kratko vrijeme postaje osvježena, zategnuta i hidratizirana.

Glavni sastojak je nagrađivani Protinol koji poboljšava proizvodnju dvostrukog kolagena, a biopolimeri momentalno daju koži zategnut izgled koji traje tijekom cijelog dana. Ali ono što je najvažnije - efekt nije kratkotrajan. Nakon samo tjedan dana redovnog korištenja, postiže se zaglađen izgled finih linija, a za dva tjedna definiraju se konture lica!*

Namijenjen je svim ženama koje imaju 55+ godina i žele dodatnu čvrstoću i sjaj kože, a za optimalne rezultate preporučuje se kombinacija seruma i Anew Platinum dnevne i noćne kreme.

Kako se koristi? Nanesite kap seruma prije kreme na lice i vrat. I pustite da platinasta magija učini svoje!

Pozdravite se sa sitnim borama i umornim izgledom  – naručite novi Anew Platinum Lift&Tighten serum koji je dostupan u Avonovom katalogu.

*Odnosi se na osjećaj na površini kože, na temelju istraživanja potrošača sa 132 sudionika 
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt