Događaj koji ne smijete propustiti! Sauna show u Termama Tuhelj!

Odlazak u saunu jednostavno je dobar osjećaj! Uz sve druge prednosti koje ima – da poboljšava san, ubrzava metabolizam, pospješuje tonus kože… – sauna je utočište gdje se možemo opustiti i osjećati se bolje. Visoke temperature u sauni pokreću hormon sreće, seratonin, što je razlog da smo baš u hladnijem i tmurnijem razdoblju godine, koje nam slijedi, najveći obožavatelji sauniranja.

Svijet sauna Terma Tuhelj dobro je poznata oaza opuštanja u Hrvatskoj. Uz četiri finske, tri parne saune i laconium - suhu kupelj koja će vam pomoći da zagrijete tijelo i pripremite ga na izlaganje visokim temperaturama i vlazi, odnedavno je i u ponudi nova - Bio sauna. Bio sauna nježna je varijanta finske saune, jer su u njoj temperature niže, od 45 do 65°C, a vlažnost veća - između 40 i 65%. Možda bi stoga najjednostavnije bilo reći da je to svojevrsni hibrid između finske i turske saune te da uzima najbolje od 'oba svijeta'. Kako bi posjetiteljima predstavili Bio saunu, a time i dodatni način uživanja, Terme Tuhelj 21. listopada od 16 sati pripremaju Sauna show koji uključuje raznovrsne programe –'dodir Orienta', romantiku, opuštanje u stilu drevne Indije, ali i zagorski program, Let's disco, Freestyle…


Ljubitelji sauna već su dobro upoznati s programima Svijeta sauna Termi Tuhelj. Od programa termalnog blata, preko atraktivnog vrtloženja zraka u panoramskoj sauni pa sve do raznih aroma programa i pilinga u solnoj i parno duploj sauno, sve je podređeno maksimalnom užitku. I novoj Bio sauni sve još dobiva na blagosti i nježnosti. Naime, blage temperature Bio saune posebno pogoduju cirkulaciji. Oni kojima je finska sauna previše, pa primjerice u njoj teko dišu, Bio sauna će na nježan način, kroz blago i naizmjenično znojenja i hlađenje, stimulirati cirkulaciju i, posljedično, izlučivanje otpadnih tvari. Miris eteričnih ulja, pak, pozitivno će utjecati na dišne putove, ali i zdraviji izgled kože. Redoviti odlasci u saunu, osobito u hladnijem dijelu godine, mogu biti korisni za imunološki sustav, jer se tijelo dovodi u ravnotežu i tako osnažuje protiv mogućih virusa.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt