Epic Drama najave za studeni 2023.

 

Tom Jones

Premijerno od srijede 1. studenog u 21:00

Napušten je kao dijete, no spasio ga je i usvojio seoski gospodin po imenu Squire Allworthy. Tom Jones izrasta u ljubaznog, pristalog, slobodoumnog momka, vrlo popularnog među ženama. Međutim ne može pobjeći od svojeg skromnog podrijetla, stoga kad se zaljubi u bogatu nasljednicu Sophiju Western i ona u njega, njihove se obitelji ujedine protiveći se toj vezi. Tom je protjeran i osramoćen, a Sophia bježi od kuće kako bi izbjegla prisilnu udaju za Williama Blifila, nasljednika Paradise Halla. Sophia je spremna odreći se svega zbog Toma... sve dok ne dozna da se čini kako on ne može odoljeti nizu usputnih avantura s drugim ženama. Naposljetku se oboje nađu u Londonu i Sophia ubrzo uviđa da život mlade žene u londonskom visokom društvu može biti surov i opasan.

 

Grantchester

Nastavlja se od četvrtka 2. studenog u 21:00

Godina je 1957., u kojoj je britanski premijer Harold Macmillan rekao britanskome narodu da im 'nikad nije bilo bolje'. Mnogi u Grantchesteru upravo se tako i osjećaju. Will Davenport navikao se na svoju ulogu grantchesterskog vikara i na propovijedanje prepunoj crkvi, a njegov najbolji prijatelj, inspektor Geordie Keating, nekako se navikao na posvećenost svoje supruge Cathy njezinu poslu... donekle, naime. Kao da se svijet Grantchestera vratio u fazu idile, metaforični rajski vrt, a Will vjeruje da se svatko može približiti vlastitom raju kroz dobra djela i proaktivan stav. No, kao što je Geordieju poznato, nevoljama nikad kraja, a u raju vrebaju i zmije...


Zmija

Nastavlja se od petka 3. studenog u 21:00

Bangkok, 1975.: Charles Sobhraj je lopov i prevarant koji se pretvara da je trgovac draguljima i mami mlade Zapadnjake u svoj stan u kojem ih drogira kako bi ih opljačkao. Mnogi se ne izvuku živi, no kad Herman Knippenberg, mlađi diplomat u nizozemskoj ambasadi u Bangkoku, započne istraživati gdje se nalazi nestali nizozemski par, slučajno upada u Sobhrajevu zamršenu mrežu zločina. Herman je odlučan ostvariti pravdu za žrtve i njihove obitelji, no Sobhraj i njegovi suučesnici ne kane se dati uhvatiti i kreću na destruktivnu eskapadu po svijetu.

 

Babilon Berlin

Nastavlja se od subote 4. studenog u 21:00

Berlin, Stara godina 1930. / Nova godina 1931. Ljudi piju i plešu u barovima dok vlasnik tvornice Nyssen nazdravlja s moćnicima iz svijeta politike i Reichswehra sanjajući o osvajanju svijeta. Istodobno, Walter Weintraub uključen je u rat za premoć u gradu. SA razbijači pod vodstvom Walthera Stennesa iskazuju svoju želju za moći sve brutalnije, no čak je i SA proglasio rat SS-u, a Gereon Rath nađe se usred svega toga. Prilikom misije oslobađanja novinara Katelbacha uz hrabru Frau Behnke, Rathov život je u opasnosti i gubi povjerenje svoje najvažnije saveznice Charlotte Ritter. Charlotte i njezina sestra Toni nađu se licem u lice sa spletkama 'Bijele ruke'. Ono što slijedi, oboma im mijenja život.

 

Sva stvorenja velika i mala

Premijerno od utorka 14. studenog u 21:00

Uskrs 1940.: proljeće je i mnogo je razloga za veselje jer se zajednica Darrowbyja okuplja češće nego ikad prije, unatoč ratu u Europi, dok se vraćamo u mirno utočište očaravajućeg jorkširskog sela kako bismo se iznova susreli s dobronamjernim likovima, i starima i novima te nizom životinja, velikih i malih. James je u sretnom braku s Helen Herriot i još uvijek žive u garsonijeri na vrhu Skeldale Housea dok se neizvjesnost nadvija nad njihovim životima. Istodobno, hirovitom glavnom veterinaru Siegfriedu Farnonu nedostaje njegov mlađi brat Tristan, od kojeg se oprostio kad se Tristan ukrcavao na vlak koji će ga odvesti na ispunjenje ratne obveze od koje ga je njegov stariji brat, veteran Prvog svjetskog rata, svim silama pokušao zaštititi.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt