NAJBOLJA NJEGA KOŽA U HLADNIJIM DANIMA FOREO tretmani koji će vam pružiti osjećaj topline i kompletnu njegu kože

Dolazak hladnijih dana donosi i nove probleme s kojima se naša koža može susresti poput dehidracije ili slabljenja kožne barijere uzrokovane suhom klimom. Švedski beauty-tech div FOREO ima savršenu formulu za dubinsku njegu kože koja će vas razmaziti i ispuniti toplinom u hladnijim mjesecima.

Revolucionarni UFO 3 je nezaobilazan saveznik blistave kože, zbog napredne tehnologije i brojnih funkcija koje blagotvorno djeluju na njezino zdravlje i izgled. Uz njegovu opuštajuću termoterapiju, u osjećaju topline ćete moći uživati i u najhladnijim danima. Ova tehnologija pojačava prirodni sjaj kože uklanjajući sebum s njezine površine i zagrijava se na temperaturu do 45 °C, koja dokazano otvara pore i omogućuje bolju apsorpciju krema, seruma i vrhunskih sastojaka UFO maski za lice.

Za intenzivni tretman lica vam uz UFO 3 uređaj trebaju samo 2 minute, a kombinacija termoterapije, krioterapije, opuštajućih T-Sonic pulsacija te punog spektra njegujućih LED svjetala, vašoj će koži osigurati zdrav i sjajan izgled te dubinsku hidrataciju koja će trajati i do 6 sati nakon tretmana.

Kako bi vaša koža bila blistava i nahranjena, razmazite je vrhunskim prirodnim sastojcima nove Farm To Face kolekcije sheet maski. Blagotvorni manuka med glavni je sastojak Manuka Honey maske koja će oživjeti suhu kožu, pružiti joj dubinsku hidrataciju i sjajan izgled. Ova bogata formula će omekšati vašu kožu i pojačati njezin prirodni sjaj u samo 20 minuta. Ako se želite razveseliti raskošnim wellness trenutcima, uparite ovu masku s vašim UFO 2 uređajem i uživajte u intenzivnom tretmanu lica.

Farm To Face kolekcija sheet maski je napravljena od najboljih prirodnih sastojaka iz cijelog svijeta – od Brazila do Novog Zelanda. Sve maske su 100% prirodnog porijekla, biorazgradive i pune nutrijenata koji će vašu kožu učiniti svježom, mladenačkom i zdravom.

Kišni dani i niže temperature stvoreni su za stvaranje spa ugođaja u vašem domu. Odaberite vaše omiljene FOREO proizvode, upalite svijeće i počastite se njegom kakvu zaslužujete.

 

UFO 2 uređaj pronađite na foreo.com i kod odabranih partnera kao što su: Douglas.hr,  Fabuspot.hr

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt