Nova kolekcija modnog dvojca ELFS: OBOJALI SMO MALU CRNU HALJINU!

Modni dvojac ELFS početak jeseni slavi najnovijom kolekcijom Atelier 2023 koju će ekskluzivno prikazati u srijedu na modnoj reviji koja će se s početkom u 20 sati održati u Family mallu u Zagrebu.

 Upravo tamo će obožavatelji mode, novinari i modni stručnjaci imati priliku pogledati kolekciju koja je prava poslastica za sve ljubitelje haljina koje se, iako na prvi pogled jednostavnih linija i čistih boja, osim elegantnošću, ističu i multifunkcionalnošću kad je riječ o nosivosti. 

Budući da je kolekcija, kako ističu dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, inspirirana klasičnom malom crnom haljinom, njome dominira crna boja. Međutim, nisu zaboravili ni obožavateljice kolorita kojima donose komade jarkih boja. „Haljine su okosnica ove kolekcije, a nit vodilja je bila stvoriti kolekciju statment redy to use haljina koje spašavaju svaku prigodu kada želite zasjati ili niste sigurne što odjenuti. ELFS-ovo novo ruho osmislili smo linijom haljina koje izgedaju poput druge kože i nosive su u apsolutno svakoj prigodi. U kontaktu sa svojim klijenticama shvatili smo da sve vape za sličnim, a to je haljina koja spašava svaku prigodu i odlučili smo ponuditi cijelu kolekciju upravo takvih haljina!“ ističe Aleksandar Šekuljica, dodajući je mala crna haljina svojevrsna heroina svake ženske garderobe. 

A upravo nju su ELFSI u nekim dijelovima kolekcije obojali. Pritom je svrha je ostala ista - da spasi svaki trenutak i pretvori vas u kraljicu dana ili večeri! Osim haljina, koje dominiraju kolekcijom, tu su i odijela koja također možete nositi i u dnevnim i večernjim varijantama, a haljine, ovisno o prigodi, mogu biti odličan izbor za dnevnu odjevnu kombinaciju uz blejzer, kožnu jaknu ili baloner, a navečer će istaknuti sve vaše tjelesne atribute te će vam trebati samo dobra štikla i crveni žut da zasjate i budete u potpunosti spremni za super party. 

Sve kreacije iz ELFS Atelier 2023. kolekcije bit će dostupne u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i na Hvaru te online putem web shopa na www.elfs.hr. Pokrovitelji ovosezonskog modnog ELFS showa su  Mercedes Benz , Auto Gašparić koji na pistu dovode pravog šminkera među automobilima Mercedes Benz G klasu,De’Longhi koji olakšava pripremu vaše omiljene kave kod kuće, Violeta, čije omekšivače preporučuje dvojac ELFS, Čokolino iz Podravke za veliku i malu dijecu. Vjerni partneri su i svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, voda Jana vitamin, tonik Thomas Henry, Freixenet koji donosi dodatnu dozu glamura sa svojim pjenušcima te Akta jedna od vodećih hrvatskih tvrtki specijaliziranih isključivo za proizvodnju vrećica. 

Za šminku i frizuru modela pobrinut će se Profokus i Cotril Studia Premium. Fotografije potpisuje fotograf: Danijel Galic, i ispred objektiva su se našli modeli agencije Thalia model Tihane Harapin Zalepugin Pavla P. i Eva B.Šminku potpisuje Dora Marošević a frizure Studio Marcela.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt