Ovo je najposebnije mjesto u regiji za kreativna poslovna događanja

 Banket u parku sa stoljetnim sekvojama uz noćno kupanje i jogu; vrhunski kongresi uz najsuvremeniju opremu, ali s twistom; team buildinzi uz logorsku vatru i kulinarska natjecanja…  poslovni eventi mogu biti itekako kreativni, što dokazuje i koncept slovenskih Rimskih Terma, gdje – uz izvrsnu infrastrukturu – klijentima nude i brojne zabavne sadržaje

Ulaganje u ljude najvažnija je investicija svakog poslodavca, a najbrži i najljepši način da se ljudi umreže, izgrade timski duh i bolje komuniciraju svakako je okupiti ih na neutralnom terenu. Razni seminari, kongresi, a posebice team building druženja osmišljeni su s razlogom - omogućavaju ljudima da jedni druge vide u drukčijem svjetlu. A onda, kroz 'vježbanje' vještina komunikacije, planiranja, rješavanja problema i sukoba u ležernoj atmosferi, u konačnici zajedno postižu i bolje rezultate na radnom mjestu.

Da poslovni susreti mogu biti zabavni, kreativni i drukčiji, a kao takvi i donijeti najviše benefita, dokaz su slovenske Rimske Terme, koje nude nekoliko scenarija za poslovne evente. Kongresni centar s pet konferencijskih dvorana omogućava tvrtkama vrhunsku infrastrukturu za sastanke i prezentacije, no poanta nije samo u „redu, radu i disciplini“, već su tu brojne zabavne mogućnosti koje podižu i radni moral – relax, aktivan, kulinarski ili možda zabavni team bulding. Sve može, ovisno o afinitetima!

Zamislite da organizirate banket u parku sa stoljetnim sekvojama, uz koje možete odraditi i jogu. Ili na noćnom kupanju u jedinstvenom bazenskom kompleksu, koji podsjeća na rimska kupališta, uz all inclusive ponudu hrane i pića i tematsku zabavu. Kongresni centar smješten je u središtu kompleksa i povezan je s hotelima Rimski dvor ****, Sofijin dvor **** i Hotel Zdraviliški dvor ****. Pomični zidovi između dvorana omogućuju prilagođavanje veličine dvorana željama i potrebama klijenta, a vrijedan tim Rimskih Terma tu je i za sve savjete i tehničku potporu oko organizacije.

Podzemna garaža sa 190 parkirnih mjesta, isto toliko soba, vrhunska hrana, brojni animacijski programi, mogućnost organiziranja prijevoza iz obližnjih zračnih luka i drugih odredišta i, dakako, bazeni s termalnom vodom, autentične kamene kupke iz rimskog doba, osam sauna i brojni opuštajući tretmani uz ljekovitu termalnu vodu, učinit će boravak nezaboravnim.

Sportske aktivnosti oduvijek su najbolje povezivale ljude. Zabavne su, doprinose zdravlju i, ne manje važno, bude natjecateljski duh. Joga, borilačke vještine, boks, zabavni sparinzi, meditativno kretanje, šetnje prirodom…, tu su da zadovolje interese svih, a ako su zaposlenici više za gastro provod, u À la carte restoranu Sofija, gdje spajaju najbolja domaća jela s biranim okusima internacionalne kuhinje, pod vodstvom poznatih chefova, mogu se i sami okušati u pripremi jela. Za timove u Rimskim Termama mogu pripremiti i opuštajuću i zabavnu večer uz logorsku vatru, stand-up nastupe, natjecanja u različitim igrama, pa i u pjevanju. Više o mogućnostima i doživljajima u režiji Rimskih Terma, saznajte OVDJE.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt