PENNYBLACK BREND NA NOVOJ LOKACIJI ZANIMLJIVOM PREZENTACIJOM PRIKAZAO ZIMSKU KOLEKCIJU

Poznati brend Max Mara grupacije, Pennyblack, jučer je održao službeno otvorenje novoga dućana na lokaciji Centar Kaptol te na inovativan način prezentirao novu kolekciju za sezonu jesen/ zima. Među uzvanicima bili su mnogi poznati poput Borne Kotromanić, Donne Lugonje Petković te ambasadorice brenda Arija Rizvić i Ivana Blažoti.

Nova kolekcija za sezonu jesen/zima 2023. obavija nas duhom nordijske bajke i donosi nam atmosferu očaravajućih Dolomita. Komadi u kolekciji emitiraju ležernost, udobnost i opuštenosti dok paleta boja podsjeća na najčarobnije dijelove alpskog krajolika. Pletiva zauzimaju središnje mjesto, od delikatnih komada do bogatih zimskih tekstura, ukrašenih jacquardom i pletenjem, svjetlucavim aplikacijama i detaljima vezivanja od čipke.

Cijelim konceptom eventa napravio se pomak iz ustaljene prakse prikazivanja nove kolekcije kroz reviju ili foto kampanju te se time ostvario zanimljiv preokret u načinu prezentacije. Manekenke su pozirale u izlogu dućana te opušteno modelirale kroz sam dućan čime su uzvanici iz prve ruke mogli vidjeti komade odjeće kako funkcioniraju u pokretu te na različitim konstitucijama žena. Stylinge manekenki potpisuje Robert Sever, poznati hrvatski stilist i dizajner. On je kroz šest outfita prezentirao versatilnost kolekcije, ali i samu estetiku Pennyblack brenda. Od casual looka s jeansom do odvažnog stylinga u koži - za svaku ženu i različitoj prigodi.

Osim profesionalnih manekenki, u ulozi modela mogli su se pronaći svi uzvanici koji su pozirali u izlogu. On je bio zamišljen poput svojevrsnog foto kutka te kreiran s namjerom da se gosti okušaju u poziranju pritom noseći izabrane key komade iz nove kolekcije.

“Zagasita ružičasta avijatičarska jakna ističe se svojom razigranošću, a pončo svojim volumenima koji obavijaju. Nova odijela odlikuju precizni krojevi u jarkim tonovima i dekonstruiranim linijama. Grafički kontrasti bijele i crne, s crvenim i animal printom potvrđuju prepoznatljive karakteristike identiteta brenda. Široki pojasevi, stegnuti oko struka, temelj su silueta ove sezone.”, govore o glavnim komadima u novoj kolekciji iz brenda Pennyblack.

Otvorenje dućana na lokaciji Centar Kaptol nova je shopping destinacija za sve ljubiteljice ovog elegantnog brenda uz, već dobro poznatu, adresu zagrebačkog Oktogona na Ilici 5. Na obje lokacije kupci mogu pronaći široku ponudu klasičnih komada idealnim za poslovne žene te one koje žele izgledati elegantno u svakome trenutku.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt