Revolucionarna anti age tehnologija Lauris Pharm kozmetike pronalazi i njeguje nepravilnosti na svakom tipu kože

Osim savršenog ‘anti age lifting’ programa, Lauris nam nudi i bogatu hijaluronsku podlogu pod nazivom ‘8.10 Forever young’, čiji jedinstveni sastav omogućava aktivnom sastojcima i molekulama hijalurona da prodru dublje u slojeve kože, čineći je pritom zagladjenijom i dubinski nahranjenom. Jedna od posebnih značajki Lauris kozmetike je upravo ta ‘tech’ komponenta koja svojom revolucionarnom tehnologijom omogućava prilagodljivost svakom tipu kože, uključujući i one najosjetljivije, a prepoznajući pritom područja na koži koja zahtjevaju najviše njege. 

PROČITAJTE: Sofia Vergara izbacila beauty kolekciju i otkrila svoj moto: Više je više

Već nakon prvog korištenja seruma i kreme, nestaju sitne bore i koža postaje dubinski nahranjena.

Za zahtjevnije tipove kože, tu je ‘Lift me up’, kolagen booster serum s nano peptidima, B5 vitaminom te 0.5% ceramida, koji osiguravaju da aktivni kolagen odmah nakon nanošenja podigne tonus kože čime lice postiže ‘lifting’ efekt. 

Lauris

Nova kozmetika Lauris Pharm oduševljava Hrvatsku

Linija 8.10 obiluje vitaminima i peptidima te kolagen boosterima, a osim za kožu lica, tu je i krema za ruke, koja bogatom hijaluronskom podlogom hrani kožu, a da je pritom uopće ne masti.

Zaljubili smo se i u minimalistička pakiranja Lauris kozmetike, s tim da nam je poseban favorit hijaluronska krema za usne, i to najvise zbog samog naziva:  ‘Kiss me if you can’. Cijelokupnu 8.10 liniju možete pronaći u dermatološkim ordinacijama, specijaliziranim trgovinama te ljekarnama, kao i na online shopu laurispharm.com

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt