Samsung Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9+: Zabava i produktivnost osmišljeni za svakoga

Doživite nevjerojatan novi svijet gledanja sadržaja, bezbrižnog multitaskinga i besprijekorne povezanosti ekosustava

Samsung Electronics predstavio je svoju novu Galaxy Tab A9 seriju koja pruža nevjerojatno iskustvo Samsung Galaxy tableta. Dostupna u dvije veličine, serija kombinira vrhunski video i audio sadržaj s hiperbrzom povezanošću, podržavajući svakodnevne potrebe zabave i produktivnosti u prijenosnom obliku. Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9+ primjer su povezanog Galaxy ekosustava, nudeći besprijekorno iskustvo na više uređaja, kao i inovativne načine za korisnike i njihove najbliže za sigurno kretanje digitalnim svijetom.

„Vjerujemo da svatko zaslužuje priliku iskusiti najnovije inovacije u tehnologiji tableta. Najnovijim izdanjem Galaxy Tab A serije uživanje u sjajnoj zabavi i produktivnom mulititaskingu u cijelom Galaxy ekosustavu činimo lakšim nego ikada“, rekao je TM Roh, predsjednik i voditelj MX (Mobile eXperience) Business odjela, Samsung Electronics.

Stvoren za čisti užitak gledanja

Galaxy Tab A9 i A9+ nude najveće zaslone tableta Galaxy A serije do sada, sa zaslonima od 8,7 i 11 inča[1] koji korisnike potpuno uranjaju u njihove omiljene filmove, emisije ili igre.

Zahvaljujući brzini osvježavanja od 90 Hz, korisnici Galaxy Tab A9+ mogu doživjeti kinematografska iskustva, igrati videoigre bez kašnjenja prikaza i uživati u impresivnom zvuku s četiri zvučnika koje pokreće Dolby Atmos tehnologija. Uz hiperbrzu 5G vezu[2] nema potrebe za brigom o prekinutom streamingu dok ste u pokretu. Galaxy Tab A9 ima dva zvučnika i LTE povezivost. Oba tableta imaju elegantan i ujednačen dizajn sa stražnjim poklopcem meke teksture, što ih čini jednostavnima za rukovanje.

Nevjerojatna izvedba

Galaxy Tab A9 i A9+ donose iznimne performanse i brzinu koje omogućuju korisnicima da postignu više. Uz najveću pohranu i memoriju, Galaxy Tab A serija pruža dovoljno prostora za pohranjivanje dokumenata, izvora inspiracije i više.

Stvoren za povećanje produktivnosti i sposobnosti učenja, Galaxy Tab A9+ donosi multitasking na razini osobnog računala uz Samsung DeX, a multiaktivni prozor omogućuje do tri podijeljena zaslona[3] za maksimalno iskorištavanje mogućnosti multitaskinga. Korisnici serije Galaxy Tab A sada mogu snimati svoj zaslon pomoću opcije Screen Recorder[4], što olakšava naknadni pregled informacija i sadržaja.

Tvoj Galaxy na tvoj način

Galaxy Tab A serija omogućuje besprijekornu povezanost Samsung Galaxy uređaja, tako da korisnici mogu jednostavno premještati sadržaj između pametnog telefona, tableta i TV monitora. Quick Share[5] pojednostavljuje dijeljenje datoteka bez potrebe za uparivanjem uređaja, što korisnicima olakšava slanje omiljenih sadržaja između uređaja.

Nova Galaxy Tab A serija također osigurava sigurnost i zaštićenost podataka uz Samsung Knox, nagrađivanu, višeslojnu sigurnosnu platformu. Nadzorna ploča za sigurnost i privatnost omogućuje korisnicima da lako vide i kontroliraju što se događa s njihovim podacima. Uz funkciju privatnog dijeljenja sadržaja, sadržaj se šifrira prije dijeljenja. Pošiljatelj može postaviti dozvole za pristup, datume isteka i još mnogo toga kako bi bio bezbrižan prilikom slanja osjetljivih informacija, a uz Secure Wi-Fi, korisnici mogu ponijeti svoj Galaxy Tab A9 ili A9+ na put bez brige o izlaganju rizičnim dijeljenim internetskim mrežama. Internetski promet je šifriran, a aplikacije za praćenje blokirane su tako da je pregledavanje privatno i sigurno.

Tableti su postali bitan izvor zabave i učenja za djecu, a Samsung Kids[6] djeci pomaže u sigurnom kretanju digitalnim svijetom. Jednostavnim postavljanjem roditelji i skrbnici mogu nadzirati i kontrolirati dječje digitalne aktivnosti, pristupiti postavkama, izraditi dječje profile, postaviti vrijeme za igru ​​i pratiti sadržaj koji djeca konzumiraju. Uz to, Samsung Galaxy nudi edukativno-zabavni sadržaj koji donosi brojne zabavne i zanimljive mogućnosti na uređaju.

Dostupnost

Galaxy Tab A9 serija dostupna je od 23. listopada. Galaxy Tab A9 dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 189 EUR, a Galaxy Tab A9+ od 265 EUR[7]. Serija dolazi u tri profinjene boje[8]: grafitnoj, srebrnoj i tamnoplavoj.

###

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, lijevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.[1] Mjereno dijagonalno, veličina zaslona Galaxy Tab A9 je 8,7" u punom pravokutniku bez uračunavanja zaobljenih kutova. Veličina zaslona Galaxy Tab A9+ je 11,0" u punom pravokutniku bez uračunavanja zaobljenih kutova. Stvarna površina je manja zbog zaobljenih kutova.

[2] 5G povezivost podržana je samo na Galaxy Tab A9+. Zahtijeva optimalnu 5G vezu. 5G usluge podržane su samo na lokacijama s omogućenom 5G mrežom. Stvarna brzina može varirati ovisno o zemlji, operateru i korisničkom okruženju.

[3] Na Galaxy Tab A9 mogu se istovremeno prikazati do dvije aplikacije. Na Galaxy Tab A9+ moguće je istovremeno prikazati do tri aplikacije.

[4] Značajka Screen Recorder dostupna je na tabletima s One UI 2 ili novijim. Ne dopuštaju svi zasloni ili aplikacije snimke zaslona zbog ograničenja poput autorskih prava. Značajka nije dostupna kada se istovremeno koristi zrcaljenje zaslona.

[5] Dostupno na Galaxy mobile/Tab s instaliranim One UI 2.1 ili novijim verzijama, kao i serija Galaxy Book izdana od 2020.

Zahtijeva ažuriranja aplikacije Quick Share, Quick Share Connectivity i Quick Share Agent. Za korištenje Quick Share potrebni su Bluetooth Low Energy i Wi-Fi veza. Određene aplikacije ne podržavaju Quick Share.

[6] Usluga će biti dostupna na usluga biti dostupna na engleskom, njemačkom i francuskom jeziku.

[7] Samsung Electronics Austria GmbH ne kontrolira niti utječe na maloprodajne cijene svojih partnera. Partneri Tvrtke Samsung samostalno odlučuju o svojim maloprodajnim cijenama.

[8]  Dostupnost boja može se razlikovati ovisno o zemlji ili operateru.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt