Slavni pjevač prkosi godinama


Nekima se godine jednostavno ne vide. Lenny Kravitz gol se pojavljuje u spotu za svoju novu pjesmu “TK421”, a fanovi su oduševljeni. Slavni pjevač (59) najavio je svoj najnoviji projekt putem Instagrama u srijedu, sa snimkom koja ga prikazuje u nekoliko seksi poza dok je potpuno gol.

Lenny Kravitz gol napinje mišiće u novom spotu

Najavni video počinje rock pjevačem koji stoji iza kipa koji ga pokriva od struka prema dolje. Zatim se pojavljuje u košulji i smeđim hlačama od zmijske kože dok vrti bokovima na zlatnoj stolici i igra se u kadi. goli Kenny Kravitz Kasnije skida majicu i napinje mišiće prije nego što se ponovno razgoliti. Ovaj put, međutim, manje prepušta mašti prekrivajući svoje međunožje samo rukom. “Ovaj čovjek ne stari. TOČKA,” napisao je jedan fan ispod videa, dok je drugi rekao, “Nisam siguran gdje se prijavljujem da držim svjetla, kamere ili ručnike, ali volontiram”. goli Kenny Kravitz Iako je seksi spot pjevača hita "I Belong To You" prava poslastica za sve, to nije prvi put ove godine da se razgolitio za svoje fanove.

Slike na kojima je Lenny Kravitz gol fanovi su već viđali ove godine

Lenny je u siječnju šokirao svoje pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj gol ulazi u ocean. Pjevač je na toj fotografiji pokazao lijevu stranu svoga tijela, zahvaljujući čemu je njegovih 4,4 milijuna pratitelja jasno vidjelo njegovu golu stražnjicu. goli Kenny Kravitz "Novo rođenje", opisao je intimnu snimku, koja je otkrila i tetovažu na leđima. Lenny Kravitz je bio u braku s Lisom Bonet od 1987. do 1993. Zajedno imaju kćer, glumicu Zoë Kravitz. Nakon razlaza s Lisom, bio je u vezama s Vanessom Paradis, Adrianom Limom i Nicole Kidman.
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt