TIK TOK’S VIRAL BEAUTY TREND JE OVDJE: REAL TECHNIQUES® LANSIRA PRVU MIRACLE 2 IN 1 POWDER PUFF

 Jedna spužvica, dvije strane. Jednostavno postizanje savršenog izgleda

 

Upoznajte Real Techniques® novu Miracle 2-in-1 Powder Puff; inovativni novi višenamjenski alat s dvostrukom teksturom dizajniran za rad s bilo kojim podlogom, tekućom ili kremastom za besprijekornu bazu … ali podignut na novu razinu s drugom stranom napravljenom za lako blendanje.

Čudesna Puff sadrži OG spužvicu - #1 najprodavaniji Miracle Complexion Sponge® materjial, za jednostavno blendanje formula. Na drugoj strani, potpuno nova ružičasta strana sadrži plišana puf vlakna koja savršeno skupljaju I stavljaju pravu količinu pudera.

 

 

Cloud skin moguć je uz ovu must-have spužvicu, a kojavam trenutno ostavlja zaglađeni lift efekt s kožomglatkom kao da je s filterom. S patentiranim preciznim oblikom s 2 vrha koji doseže sve dijelove lica, a reverzibilna elastična traka za maksimalnu kontrolu i mekani silikonski centar za nježan dodir, čudesna 2-u-1 spužvica postat će vaš novi obavezni alat za nanošenje i touch-up.

 

A pink and orange spongeDescription automatically generated

 

Ovu Miracle 2-in-1 Powder puff je najbolje koristiti suhu s obje strane. Inspirirano Iconic Miracle Complexion Sponge® oblikom, naš patentirani precizni dizajn s 2 vrha je stručno zaobljen kako bi dosegao sve dijelove lica. S reverzibilnom elastičnom trakom koja olakšava nanošenje bez nereda idaje vam maksimalnu kontrolu. Mekani silikonski umetak daje spužvici nježan dodir za vrhunsko nanošenje proizvoda.

 

 

PMPC 11.99€

DOSTUPNO U dm, Müller i BIPA poslovnicama

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt