Završeno sedmo izdanje popularne utrke

 Spektakularna noć trčanja u Splitu – Konzum Glow Run Split 2023

Završilo je sedmo izdanje jedinstvene svjetleće utrke Konzum Glow Run 2023. Splitske ulice u subotu su postale središnje mjesto koje je okupilo rekordan broj profesionalnih trkača i rekreativaca koji su obučeni u neonske boje osvijetlili grad i na poseban način obogatili večernji pejzaž Splita. Mariana Koval i Leo Zlokić bili su najbrži na 5 km, a Nikolina Šustić Stanković i Kobe Hermans na 10 km. Organizatori utrke stvorili su nezaboravno iskustvo za sve sudionike te uspješno privukli ljubitelje trčanja i svjetlosnog spektakla iz cijele Europe.

Ova utrka, koja ima svoja izdanja u brojnim europskim i svjetskim metropolama, nije samo sportski događaj već i posebna prilika za povezivanje, promociju Splita i aktivnog i zdravog načina života. Ovogodišnju utrku posebno je uveličala svjetska prvakinja u ultramaratonu na 100 kilometara, Nikolina Šustić Stanković, ali i nevjerojatna potpora gledatelja duž staze koji su bodrili trkače i stvorili trenutke za pamćenje.

„Utrka Konzum Glow Run Split postala je prepoznatljiva po svojoj jedinstvenoj atmosferi i svjetlosnim efektima, a svaki sudionik dao je svoj doprinos za njen uspjeh. Čestitke svim trkačima na njihovim postignućima uz posebnu zahvalu pokrovitelju utrke, domaćem trgovačkom lancu Konzum, ali i svim trkačima, volonterima i gledateljima koji su doprinijeli ovogodišnjem sjajnom događaju“ izjavio je Sven Veronek iz tvrtke Run Croatia.

Nakon prigodne podjele pehara za najbrže trkače u apsolutnim kategorijama, uslijedio je After Run party za sve željne zabave i pozitivne energije.

Svi rezultati dostupni su na linku, a najnovije informacije i fotografije možete pogledati na službenom Facebook profilu utrke.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt