Andreea Grigorescu imenovana je novom izvršnom direktoricom Animaxa i Maxi Peta

 Pet Network International čeka svijetlo i uzbudljivo novo poglavlje na rumunjskom tržištu 

Pet Network International, istaknut igrač u svijetu proizvoda za kućne ljubimce, imenovao je Andreeu Grigorescu za svoju novu glavnu izvršnu direktoricu brendova Animax i Maxi Pet. Grigorescu trenutno radi kao COO za Dr.Max u Rumunjskoj, nadzirući operacije više od 800 lokacija i dio je Upravnog odbora PNI-a. U industriji koja se temelji na ljubavi i brizi četveronožne prijatelje, imenovanje Andreee Grigorescu donosi novu razinu suosjećanja i vizije tvrtki koja vodi oko 200 poslovnica u Europi.

S više od 23 godine iskustva u maloprodaji, Grigorescu donosi bogato znanje i strast za inovacijama te očekuje kako će svojom vizijom pomoći u oblikovanju budućnosti Animaxa i Maxi Peta. Njezin put do CEO pozicije obilježen je nizom utjecajnih vodećih uloga u tvrtkama Metro Cash&Carry, Real Hypermarket i Tesco u Mađarskoj, gdje je usavršavala svoje vještine i stekla dragocjene uvide u spektru maloprodaje.

Njezin pristup usmjeren je na postizanje rezultata kroz motivaciju i osnaživanje pojedinaca da dostignu svoj najveći potencijal, stoga ne čudi činjenica kako je cijela Uprava Pet Network Internationala zadovoljna što je preuzela mjesto lidera u rumunjskim tvrtkama grupacije.

"Kućni ljubimci nisu samo prijatelji, oni su cijenjeni članovi naših obitelji", rekla je Andreea Grigorescu. "Iznimno sam sretna što ću voditi Animax i Maxi Pet, gdje u ovom novom poglavlju i dalje nastavljamo pružati visokokvalitetne proizvode i usluge koji čine živote kućnih ljubimaca ljepšima, a i njihovim vlasnicima."

Pet Network International izabrao je Grigorescu za vođenje kompanija zbog njezine iznimne stručnosti i iskustva u maloprodajnoj industriji. Njezino imenovanje dokaz je uloženog napora, njenih zasluga, ali i vrijednosti koju će donijeti Pet Network Internationalu.

"Gđa. Grigorescu poznaje našu industriju do najmanjeg detalja i dokazala je sposobnost poticanja rasta i inovacija", rekao je Timo Tervo, izvršni direktor Pet Network International. "Njezino imenovanje odražava našu stalnu predanost raznolikosti i našu odlučnost da vodimo industriju kućnih ljubimaca naprijed. S gđom. Grigorescu na čelu, Animax i Maxi Pet spremni su za uzbudljivu budućnost. Naša je vizija jasna: posvećeni smo unapređenju maloprodaje trgovina za ljubimce u Rumunjskoj. Vjerujemo u ponudu ne samo proizvoda, već i iskustava. Naša je misija ojačati poziciju Animaxa i Maxi Peta kao trgovaca koji pokrivaju sve oblike prodaje, pružajući našim kupcima vrhunsko iskustvo kupnje. Zajedno ćemo redefinirati što znači kupovati hranu i potrepštine za kućne ljubimce."

Industriju kućnih ljubimaca čeka uzbudljivo razdoblje s Grigorescu na čelu, koja će u siječnju 2024. preuzeti svoju ulogu CEO-a. Njezina ljubav prema životinjama, zajedno s njenim poslovnim mogućnostima, odvest će Animax i Maxi Pet u nove visine te ih dodatno pozicionirati u pet industriji.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt