AURA konture i rumenila za svježinu svakodnevnog make up looka

Manje je više - odavno je beauty formula za svježi svakodnevni total look pa ne čudi kako su brojni make up brendovi u fokus stavili kreativna rješenja za pokrivanje nesavršenosti bez gubitka prirodnosti. Jedan od takvih je svakako i regionalni beauty brend Aura koji je ove jeseni oduševio s paletom inovativnih proizvoda ze konturiranje ali i donošenje svježine licu. Evo što morate znati o Radiant Contour and Blush liniji proizvoda! 

Konturiranje ne mora biti komplicirano!  

Volite li konturama oblikovati lice, uživajte u inovaciji - AURA Radiant Contour tekućim konturama u tri nijanse  Riječ je o proizvodima odlične tekuće teksture, u nijansama koje se lako prilagođavaju svakom tenu uz nekoliko korisnih savjeta - svjetlije nijanse su za isticanje, a tamnije za sjenčanje i definiranje dijelova lica. Budući da je riječ o laganim teksturama koje ne sadrže vodu  blendanje je lako, a efekt je dugotrajan. U nekoliko poteza osjenčat ćete i konturirati svoje lice te zaokružiti svaki make-up look tijekom dana ili večeri. Proizvod ima aplikator koji omogućuje jednostavno i ravnomjerno nanošenje, a pakiranje je toliko praktično da ga možete nositi u torbici ili na putovanju. Ove su konture nadogradive što znači da s nanošenjem više slojeva postižete željeni intenzitet boje, a ono što oduševljava kod ovih proizvoda, kao i svih ostalih s potpisom ovog brenda, je činjenica kako je proizvod bez parabena i alergena.

Svježinu naglasite rumenilom! 

Malo konture i malo rumenila i evo svježeg i blistavog tena! AURA Radiant Blush tekuća rumenila dolaze u laganoj teksturi u četiri odlične nijanse koje pomažu u postizanju svježine cijelog lica.  Svilena tekstura i lagana formulacija ne ostavljaju mastan trag na koži, a za postizanje željenog učinka potrebno je nanijeti malu količinu proizvoda. Stavite je na dio ruke, koristeći kist kojim ćete rumenilo aplicirati na obraze. Nakon obraza prijeđite preko kapaka, a ostatkom rumenila prijeđite preko usana. Oduševit će vas efekt! I da, sva rumenila sadrže blagi shimmer koji vašem licu daje svježinu i sjaj.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt