NOVE TAKTIKE I NEPREDVIDLJIVI OBRATI: Dvadeseta sezona legendarne kriminalističke serije 'Navy CIS' od 14. studenog na Doma TV-u!

Doma TV od 14. studenog premijerno donosi novu, dvadesetu sezonu popularne kriminalističke serije 'Navy CIS' koja je sa snimanjem završila u svibnju ove godine. Ova dugovječna serija stekla je svoj kultni status, što potvrđuje impresivna činjenica da je čak planirana i 21. sezona. Njezina izuzetna popularnost i vrhunska produkcija privukli su milijune gledatelja diljem svijeta, čineći je pravim draguljem u svijetu televizijske zabave, a posebno među kriminalističkim serijama.

O seriji:

U novoj sezoni kriminalističke serije 'Navy CIS' profesionalni tim agenata dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora. U glavnim ulogama sada su Sean Murray kao specijalni agent Timothy McGee, Wilmer Valderrama kao agent Nickolas "Nick" Torres, Katrina Law kao specijalna agentica Jessica Knight, Diona Reasonover u ulozi forenzičarke Kasie Hines i Gary Cole kao specijalni agent NCIS-a Alden Parker. Nova sezona popularne kriminalističke serije 'Navy CIS' zadat će završni udarac na šokantne preokrete iz finala prethodne sezone. Potpuno nesvjestan surove realnosti u kojoj se nalazi, na samom početku sezone Parker je zbog lažne optužbe za ubojstvo i dalje u bijegu s bivšom ženom Vivian. Dok tajanstveni negativac provodi svoj zlobni plan, NCIS tim provest će detaljnu potragu za misterioznim osvetnikom. Već u prvoj epizodi serija donosi zanimljive goste, specijalnu agenticu Jane Tennant i računalnog stručnjaka Earnija Malika, koji se spletom okolnosti nalaze u istom gradu i pomažu riješiti najteži slučaj do sada. Tennant i Malik dio su glavne glumačke postave serije 'NCIS: Hawai'i' koja se trenutno emitira na kanalu Doma TV.

Također, u jednoj od epizoda s NCIS timom sastat će se i agenti Los Angeles Navy CIS-a kada se okupe na proslavi umirovljenja najdražeg bivšeg profesora. No, jedna slobodna i sasvim obična večer pretvorit će se u posao i tragičnu dužnost kada pronađu njegovo mrtvo tijelo. Tim će se suočiti i s nizom drugih izazova i misterija. Počevši od zaštite direktora Vancea nakon nasilnog upada u njegov dom, tim mora razotkriti tko stoji iza napada. U jednom od slučajeva, tijekom godišnje utrke za Dan zahvalnosti, nepoznati strijelac uzrokovat će pomutnju, a NCIS tim mora hitno otkriti motiv i krivca. Također, tijekom istraživanja neobičnih zločina, agent Parker postat će žrtva krađe identiteta, a među žrtvama kriminalističkih incidenata pronaći će se student, marinac, kći senatora i brojni drugi. Dvadeseta sezona, prema piscima serije, prozvana je i sezonom ljubavi. Romansa Jessice i Jimmya cvate, iako iznenadni događaji prijete njihovoj sreći. U finalnim epizodama, Specijalni agent Torres mogao bi se naći u zatvoru dok dobro poznati tim pokušava spriječiti teroristički napad na tlu SAD-a. Nova sezona donosi uzbuđenje, tajne i napetost dok junaci vojne mornarice SAD-a pokušavaju razriješiti složene slučajeve i održati sigurnost zemlje. 

Dvadesetu sezonu kriminalističke serije 'Navy CIS' ne propustite pratiti od 14. studenog na Doma TV-u!

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt