Epic Drama najave za prosinac 2023.

 

Babilon Berlin

Nastavlja se od subote 2. prosinca u 21:00


Berlin, Stara godina 1930. / Nova godina 1931. Ljudi piju i plešu u barovima dok vlasnik tvornice Nyssen nazdravlja s moćnicima iz svijeta politike i Reichswehra sanjajući o osvajanju svijeta. Istodobno, Walter Weintraub uključen je u rat za premoć u gradu. SA razbijači pod vodstvom Walthera Stennesa iskazuju svoju želju za moći sve brutalnije, no čak je i SA proglasio rat SS-u, a Gereon Rath nađe se usred svega toga. Prilikom misije oslobađanja novinara Katelbacha uz hrabru Frau Behnke, Rathov život je u opasnosti i gubi povjerenje svoje najvažnije saveznice Charlotte Ritter. Charlotte i njezina sestra Toni nađu se licem u lice sa spletkama 'Bijele ruke'. Ono što slijedi, oboma im mijenja život.


Sva stvorenja velika i mala

Nastavlja se od utorka 5. prosinca u 21:00


Uskrs 1940.: proljeće je i mnogo je razloga za veselje jer se zajednica Darrowbyja okuplja češće nego ikad prije, unatoč ratu u Europi, dok se vraćamo u mirno utočište očaravajućeg jorkširskog sela kako bismo se iznova susreli s dobronamjernim likovima, i starima i novima te nizom životinja, velikih i malih. James je u sretnom braku s Helen Herriot i još uvijek žive u garsonijeri na vrhu Skeldale Housea dok se neizvjesnost nadvija nad njihovim životima. Istodobno, hirovitom glavnom veterinaru Siegfriedu Farnonu nedostaje njegov mlađi brat Tristan, od kojeg se oprostio kad se Tristan ukrcavao na vlak koji će ga odvesti na ispunjenje ratne obveze od koje ga je njegov stariji brat, veteran Prvog svjetskog rata, svim silama pokušao zaštititi.

 

Duh Cantervillea

Nastavlja se od srijede 6. prosinca u 21:00


Kućni duh Sir Simon de Canterville nije nimalo zadovoljan kad se američka obitelj useli na veliko imanje njegove obitelji, Canterville Chase, nakon što ga kupi tehnološki milijarder Hiram Otis. Hiram ni ne sluti da Simon opsjeda imanje već petsto godina... niti da će se njegova obitelj suočiti s mržnjom lokalne aristokracije. Ova moderna verzija klasične priče bavi se trima obiteljima: aristokratima Cantervillesima, Romima Lovellsima i Amerikancima Otisima.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt