Marijana Batinić posjetila kultnu lokaciju pa priznala: “Evo kako sam ovdje pobijedila akrofobiju”

 

Poznata voditeljica boravila je u rodnom Splitu pa je posjetila AC Hotel by Marriott smješten u Dalmatia Toweru, najvišem hrvatskom neboderu

Televizijska voditeljica i poznato lice Instagrama, Marijana Batinić, proteklog je tjedna boravila u rodnom Splitu i tom je prilikom posjetila  AC Hotel by Marriott Split.

Spomenuti hotel smješten je u Dalmatia Toweru, najvišem hrvatskom neboderu visokom čak 135 metara.

Boravak u prvom AC hotelu u Hrvatskoj dokumentirala je i na svom Instagram profilu objavivši niz fotografija i snimki iz ostakljenog apartmana iz kojeg se pruža veličanstven pogled na panoramu Splita i okolice.

U jednoj od objava napisala je i kako se konačno riješila akrofobije, pretjeranog straha od visine koji može izazvati paniku i vrtoglavicu.

“Čitala sam o AC Hotelu u Splitu ali do sada ga još nisam imala priliku posjetiti. Sada sam to učinila jer sam od poznanika i prijatelja uistinu čula sve najbolje. Premda ne volim visinu moram priznati da sam se u apartmanu smještenom na nadmorskoj visini višoj od 100 metara, a koji je u potpunosti ostakljen osjećala baš lijepo i nisam uopće niti pomislila na svoj strah. Možda zato što sam svoj rodni grad prvi put u životu vidjela iz neke druge perspektive. Pogled je očaravajuć, baš kao i usluga, resotran ali i hotelski sadržaji”, kaže Batinić.

Voditeljica dodaje kako su wellness i spa u AC Hotelu by Marriott na svjetskoj razini te da takvo iskustvo još nije doživjela.

“Moji Splićani stvarno mogu biti sretni. Ovakva premium lokacija pruža niz gastronomskih, zabavnih i zdravstvenih mogućnosti, pogotovo tijekom jesenskih i zimskih mjeseci. Zbog prirode posla putujem često po Europi tako da sam upoznata s načinom funkcioniranja mnogih hotelskih brendova. No, činjenica da guštate u wellnessu smještenom na samom vrhu nebodera s ovakvim pogledom stvarno je nešto što se ne može prepričati već se treba iskusiti”, zaključila je Marijana Batinić.

# # #

O brendu AC Hotels by Marriott®

AC Hotels u svom portfelju ima više od 225 hotela u 31 zemlji svijeta. U AC Hotelima svaki trenutak je savršeno kreiran i promišljen kako bi se stvorilo besprijekorno iskustvo gostiju. Svaki AC Hotel ima posebno dizajnirane prostore koji postižu savršenu ravnotežu između oblika i funkcionalnosti. Posebno treba istaknuti AC Lounge® koji poziva goste i lokalno stanovništvo na sinergiju tijekom dana ili uživanje u spektakularno pripremljenim koktelima i tapas zalogajima navečer dok AC Kitchen nudi europski doručak svako jutro. Sve AC hotelske sobe i zajednički prostori odašilju poseban osjećaj sofisticiranosti. S modernim namještajem, odabranim umjetničkim djelima i intuitivnom tehnologijom, AC Hotels svojim gostima pruža The Perfectly Precise Hotel™ iskustvo. Za više informacija posjetite www.ac-hotels.com i pratite nas na FacebookTwitter, i Instagram profilima. AC Hotels s ponosom sudjeluje u Marriott Bonvoy®, globalnom programu putovanja tvrtke Marriott International. Program nudi članovima izvanredan portfelj globalnih brendova, ekskluzivna iskustva putem programa Marriott Bonvoy Moments te razne druge pogodnosti. Za besplatnu registraciju ili više informacija o programu posjetite MarriottBonvoy.com.

O Marriott Bonvoy®

Marriott Bonvoy, nagrađivani putnički program tvrtke Marriott International, svojim članovima pruža pristup očaravajućim iskustvima diljem svijeta. Članovi mogu sakupljati bodove za boravke u hotelima, resortima i luksuznim kućama za odmor putem svakodnevnih kupovina kreditnim karticama. Bodovi se mogu koristiti za razna iskustva kao što su boravci u sklopu Marriott Bonvoy Moments™ programa ili kupnju luksuznih proizvoda temeljem Marriott Bonvoy Boutiques® programa. Pomoću aplikacije Marriott Bonvoy članovi uživaju u personaliziranom i beskontaktnom iskustvu što im omogućuje opuštena i sigurna putovanja. Za besplatnu registraciju i više informacija o Marriott Bonvoyu posjetite marriottbonvoy.com. Za preuzimanje aplikacije Marriott posjetite mobile-app.marriott.com. Putnici se također mogu povezati s Marriott Bonvoyem na FacebookTwitterInstagram i TikTok profilima.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt