NE PROPUSTITE OTVORENI CASTING ZA NOVU SEZONU HIT SHOWA SURVIVOR! Pridružite se uzbudljivoj avanturi života i pokažite svoju snagu!

 

 Nova prilika za nezaboravno iskustvo natjecanja u jednom od najuspješnijih televizijskih formata 'Survivor' je otvorena! Nova TV poziva sve hrabre pojedince željne izazova, adrenalinom ispunjenih avantura i nezaboravnih iskustava da se prijave za sudjelovanje u ovoj popularnoj natjecateljskoj emisiji.

Spremni ste testirati svoje granice, suočiti se s nepredvidivim izazovima i pokazati snagu i izdržljivost? Ako želite rasplamsati svoj natjecateljski duh, Survivor je prilika koju ne smijete propustiti. Svi zainteresirani i odlučni kandidati pozvani su na otvoreni casting za novu sezonu Survivora, koji će se održati u utorak, 21. studenog, s početkom u 13 sati, na adresi Instant Office, Radnička cesta 80 (Zagreb Tower5. kat).

Traže se pojedinci sa strašću, entuzijazmom, motivacijom te psihičkom i fizičkom spremom. Odabrani kandidati imat će priliku doživjeti jedinstveno iskustvo na prekrasnoj egzotičnoj lokaciji i suočiti se s izazovima koji testiraju tjelesnu i mentalnu sposobnost. Osim izvršavanja zadataka koji uključuju građenje skloništa, pronalaženje hrane u divljini i rješavanje zagonetki, natjecatelji moraju graditi saveze, ali i donositi teške odluke o eliminacijama, što čini ovaj show još intrigantnijim. Survivor nije samo natjecanje za nagrade, to je putovanje na kojem natjecatelji otkrivaju više o sebi i razvijaju prijateljstva s ostalim kandidatima.

Pridružite se ovoj uzbudljivoj avanturi života i pokažite svoju snagu! Svi hrabri pojedinci pozvani su na otvoreni casting, a prijaviti se mogu i putem stranice novatv.hr/survivor
Noviji Stariji

Obrazac za kontakt