Predstavljena nova generalna direktorica Boutique Hotel Alhambra & The Historic Villas

 

Boutique Hotel Alhambra & The Historic Villas, luksuzni hotel s pet zvjezdica brenda Lošinj Hotels & Villas i član prestižnog lanca Small Luxury Hotels of the World, predstavio je novu generalnu direktoricu, Saru Brenner. Sara Brenner se pridružuje timu s više od desetljeća iskustva u hotelskoj industriji i međunarodnim iskustvom stečenim u vodećim svjetskim luksuznim hotelskim kompanijama, uključujući Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Marriott International Luxury Brands i Small Luxury Hotels of the World.

Brenner je karijeru u hotelijerstvu započela 2012. kao voditeljica međunarodne prodaje za hotele Sunčani Hvar na otoku Hvaru, nakon čega su uslijedile tri godine na istoj poziciji u Valamar Hotels & Resorts. Svoje hoteljersko putovanje nastavila je u Beču kao Account Director u Hotelu Imperial portfelja Luxury Collection, a bila je i direktorica prodaje i marketinga još jednog člana organizacije Small Luxury Hotels of the World, San Canzian Village & Hotel u Hrvatskoj. Nakon toga, provela je tri godine kao direktorica prodaje u Luxury Collection Hotelu Matild Palace u Budimpešti, a potom je obnašala dužnost upravitelja investicija u hotelijerstvu za Arnold Investments, privatnu investicijsku brokersku tvrtku specijaliziranu za prodaju investicijskih nekretnina u Europi. Svaka od ovih uloga bila je ključna za njeno imenovanje generalne direktorice Boutique Hotela Alhambra & The Historic Villas.

Lošinj Hotels & Villas me zaintrigirao zahvaljujući viziji vlasnika i novog menadžmenta, što me i motiviralo da budem dio transformacije brenda. Želim pomoći pozicionirati Lošinj na karti svjetskih luksuznih destinacija, gdje mu je i mjesto. Čast mi je biti dio ovog nevjerojatnog putovanja i pridružiti se timu te donjeti novu snagu, međunarodno iskustvo i znanje te svjetlu viziju razvoja luksuznog ugostiteljstva u Hrvatskoj.” - istaknula je Sara Brenner, generalna direktorica Boutique Hotela Alhambra & The Historic Villas o svom imenovanju.

Brenner na Lošinj dolazi sa zavidnim dugogodišnjim iskustvom u otvaranju i pozicioniranju luksuznih hotela, uključujući razvoj brenda i prodajne strategije. Stečenim vještinama vođenja i isticanjem u održavanju odnosa s globalnim hotelskim brendovima i klijentima, preuzet će ulogu u stvaranju prepoznate lokalne tvrtke i predstaviti otok Lošinj i brend Lošinj Hotels & Villas kao autentično, lokalno iskustvo obogaćeno luksuznom i personaliziranom uslugom.

„Lošinj je mirno čudo u jadranskom prostranstvu, ali bit njegove ljepote nije u stagnaciji već u stalnoj transformaciji. Moja je vizija osigurati da naši gosti potpuno dožive ovo utočište koje se stalno razvija. U svijetu u kojem se način putovanja neprestano mijenja, naša je predanost prilagođavanju prilikama i inoviranju, osiguravajući da iskustvo Lošinja ostane ne samo relevantno, već i izvanredno.” – zaključila je Brenner.

Lošinj Hotels & Villas

Lošinj Hotels & Villas istaknuti je brend vrhunskih i luksuznih hotela i vila smještenih na slikovitom otoku Lošinju. Gostima pruža posebno iskustvo, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju. Otok Lošinj poznat je po bogatoj lječilišnoj tradiciji, koja datira još od kraja 19. stoljeća, a brend Lošinj Hotels & Villas posvećen je očuvanju i promicanju ovog naslijeđa luksuza i wellnessa. Unutar brenda Lošinj Hotels & Villas nalazi se nekoliko luksuznih objekata, uključujući boutique hotel i niz ultraluksuznih povijesnih vila, kao i Classic Collection objekti s četiri zvjezdice. Svi objekti su smješteni u srcu lošinjske ljekovite klime, nude prekrasan pogled na more, restorane svjetske klase, nagrađivane wellness programe te cijeli niz sadržaja idealnih za intimni, aktivni ili obiteljski odmor.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt