Vrijedno priznanje struke za Terme Tuhelj

Ulaganje u ekološke standarde, suradnja s lokalnom zajednicom i poticanje zelenog poslovanja: Kamp Terma Tuhelj među najboljima na Danima hrvatskog turizma!

Među tri finalista u kategoriji najboljih kampova u Hrvatskoj bio je i Kamp Vita***** Terma Tuhelj na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma u Rovinju – vrijedno je to priznanje turističkog sektora! Godišnje turističke nagrade pojedincima, predstavnicima turističke industrije te najboljim odredištima i subjektima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja dodjeljuju Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.

"Osim što potvrđuje da se kontinuirani rad i trud itekako isplate, ovo priznanje je poticaj da nastavimo s inovativnim pristupom i ulaganjima. Naši gosti su to prepoznali, a sada je to učinila i struka, što nas iznimno veseli. Kampiranje je svake godine sve popularnije, pa mogu reći da idemo u korak sa svjetskim trendovima. Mislimo i djelujemo zeleno i potičemo suradnju s lokalnom zajednicom, a tako će biti i u budućnosti", rekao je direktor Terma Tuhelj, Vasja Čretnik.

Zeleno poslovanje u fokusu

Uz sustavnu podršku lokalnoj zajednici konstantno se radi i na inovativnim i održivim rješenjima. Upotreba solarnih kolektora, smanjenje potrošnje električne energije, pametni sustav kontrole grijanja i hlađenja, sortiranje otpada… samo su dio zelene politike poslovanja Terma Tuhelj. Ove godine završen je prvi dio velike investicije - izgradnja operativnih kapaciteta za energiju, foto naponsku elektranu i kotlovnicu na biomasu, čime će se  uštedjeti 44 % godišnje potrošnje primarne energije te time značajno doprinijeti ublažavanju klimatskih promjena.

Iskustvo kampiranja s pet zvjezdica

Kamp Vita jedini je kamp s pet zvjezdica na kontinentu, a gostima pruža sjajnu kombinaciju svježeg zraka, mira i tišine s jedne i premium doživljaja kampiranja s druge strane. Prostire se na više od 20 000 m2, ima 54 parcele za kampere, kamp-kućice i šatore te 18 parcela na kojima se nalaze safari šatori. Atraktivan dizajn potpisuje Abstracto Studio.

U centralnom objekt Horizont nalaze se sanitarne prostorije, praonice, dječje i obiteljske kupaonice, bar s restoranom, atraktivan kutak za roštiljanje, a tu je i fitness na otvorenom, teniski tereni, mini golf i dječje igralište.

Glamping u srcu Zagorja

Za one željne intimne atmosfere idealan je Glamping village Terme Tuhelj***** u kampu Vita. Gostima ovdje mogu uživati u glamping wellnessu sa saunama, zoni za opuštanje i whirlpoolu, a tu su i dječji bazen s vodenim atrakcijama i wellness bazen, zona s otvorenim ložištem i privatni natkriveni parking. Jedna od posebnosti koju nude svakako je lokalni doručak prepun zagorskih specijaliteta koji će goste dočekati u košarici na pragu kućice.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt