Ekskluzivna svečanost održana je u čuvenom Caviar Kaspia u Londonu, mjestu poznatom po svojoj iznimnoj atmosferi i kulinarskom majstorstvu

Predstavljanje kolekcije bio je zvjezdani događaj koji su pohodile poznate osobe iz svijeta mode i influenceri, među kojima su bile: Charlotte Emily Sanders, Ingrid Wilkinson, Dani Nicholls i Taru Ghazanfar. Njihov dolazak istaknuo je privlačnost brenda među onima koji predvode modu i održivost.

Večer su dodatno uljepšale Izabeline bliske prijateljice, utjecajne i inspirativne žene. Sophia Weber, novinarka preestiznog Vougea Divya Venkataraman, Michele de Bruyne, Rike Nooitgedagt, Isabel Haaland, Dina Serdarusic, Ivona Bezina i Maria Guardiola dale su poseban sjaj događaju, svaka sa svojim jedinstvenim šarmom, podržavajući Izabelinu viziju.

Ovaj događaj bio je više od samog lansiranja; to je bilo slavlje skladnog spoja stila i svijesti o modnoj održivosti. Kolekcija IZAKOVE, kreirana s neospornom vještinom i pažnjom prema detaljima, odražavala je predanost bezvremenskoj eleganciji i ekološki svjesnijoj budućnosti.

Ekskluzivnost i održivost u duhu diskretnog luksuza,  komadi iz kolekcije IZAKOVA, predstavljene na događaju, bila su ograničena izdanja malih remek-djela, odražavajući posvećenost brenda održivom luksuzu.

Kolekcija IZAKOVA svjedočanstvo je besprijekornog majstorstva i metodične pažnje prema detaljima. Svaki komad je dizajniran tako da odražava zajedničku posvećenost bezvremenskoj eleganciji i viziji zelenije budućnosti. Cilj je pokazati ljubiteljima mode kako je jednostavno osjećati se predivno u svojoj odjeći, istovremeno budeći svijest o ekološkom utjecaju.

„ Jako se ponosim IZAKOVA kolekcijom s ograničenim izdanjima komada koji osiguravaju ekskluzivnost i minimiziraju otpad. Ovaj pristup usklađen je s filozofijom brenda o diskretnom luksuzu - sofisticiranom, nenametljivom i jedinstvenom. Brend nadilazi sezonske trendove, nudeći osnovne dijelove garderobe koji nisu samo moderni, već i temeljni. U kolekciji se nalaze kožni kaputi, suknje, košulje te lounge wear.“ Objasnila nam je Izabel.

Dok se svijet mode neprestano mijenja, IZAKOVA se ističe nudeći alternativu brzoj modi. Ne radi se samo o tome da budete u trendu; radi se o tome da budete bezvremenski i odgovorni. Izabel Kovačić, sa svojom strašću za bezvremenskom elegancijom i održivošću, poziva vas da se pridružite IZAKOVI na putovanju gdje stil nije samo u izgledu, već i u vašoj suštini, etici i posvećenosti dobrobiti našeg planeta.

IZAKOVA nije samo brend; to je pokret. To je poziv da doživite modu na način koji odjekuje s vašim vrijednostima, gdje stil i održivost nisu samo kompatibilni; oni su neophodni.

Dobrodošli u svijet IZAKOVE - gdje se bezvremenski stil  besprijekorno spaja s budućnošću mode.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt