Epic Drama najave za ostatak prosinca 2023.

 

Premijerno svake večeri, od četvrtka 21. prosinca u 21:00

U epskoj pozadini Francuske u vrijeme građanskih nemira, ovo je priča o Jeanu Valjeanu, bivšem kažnjeniku koji ne može pobjeći od sjene svog prošlog života jer mu budućnost ugrožava njegov neprijatelj, jezivi policajac i bivši zatvorski čuvar Javert koji je odlučan u namjeri da ga privede pravdi. U međuvremenu, Fantine, žena iz radničke klase koju je napustio njezin bogati ljubavnik, prisiljena je na sve očajnije mjere kako bi osigurala svoju mlađu kćer. Njihove priče se isprepliću dok na ulicama Pariza eskalira revolucionarno nasilje, a Jean Valjean započinje epsko putovanje prema samoprihvaćanju, otkupljenju i ljubavi.

 

Sva stvorenja velika i mala - božićni specijal

Utorak 26. prosinca u 20:15


Božić je, a James je kilometrima daleko u bazi za obuku RAF-a. Emotivni telefonski razgovor s Helen u visokoj trudnoći čini ga odlučnim da joj se vrati, ali nema mnogo opcija i maskota RAF-a Georgie treba njegovu pomoć. James se bori da donese ispravnu odluku, no hoće li uspjeti stići kući do Božića? U međuvremenu, gospođa Hall priprema zajedničko božićno slavlje u Darrowbyju, dok Siegfried i Carmody, kojeg je Darrowby prigrlio i u tome uživa, svađaju se oko toga tko će ove godine biti Djed Mraz, a James uči vrlo važnu lekciju i nagrađen je iznenađenjem.

 

Sisi

Premijerno svake večeri, od srijede 27. prosinca u 21:00

Sudbonosne godine 1870.-1873.: Europa je na pragu modernosti. Kako Otto von Bismarck pobjeđuje u svom ratu protiv Napoleona III., karte u europskoj ravnoteži snaga iznova se miješaju. Francuska proglašava republiku, a austrijski narod također vapi za demokracijom. Carska obitelj pod golemim je pritiskom, posebice Franz i Sisi, u pitanju je ništa manje nego nastavak monarhije. Franz osjeća pritisak da svog devetogodišnjeg sina, prijestolonasljednika Rudolfa, pošalje na vojnu obuku prije nego što je dogovoreno sa suprugom, ali Sisi je užasnuta jer je uvjerena da će se njezin osjetljivi sin slomiti pod brutalnom vojnom obukom. Kad Sisi ne vidi drugu opciju nego uzeti sina iz vojarne i pobjeći s njim iz Beča, Franz se mora boriti za povratak svoje supruge dok pobune radnika u Beču postaju sve snažnije. Kad se nađe u krizom pogođenoj Francuskoj, Sisi mora odlučiti hoće li se suočiti sa svojim odgovornostima kod kuće ili će ostati pri svome kao majka.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt