Hrvatski talenti pridružuju se programu PlayStation Playmakers™

 Program PlayStation Playmakers spoj je globalnih talenata i lokalne relevantnosti, okupljajući raznolike kulturne utjecaje u PlayStation obitelji. Ovaj program povezuje strastvene obožavatelje PlayStationa koji istovremeno spadaju među najzanimljivije kreativce, sportaše, glumce, umjetnike, igrače i zabavljače današnjice. Među PlayStation Playmakersima su globalni trendseteri poput pjevačice/glumice Rine Sawayame, zvijezde serije Stranger Things Finna Wolfharda, NBA Rookie of the Year Paola Banchera, te mnogi drugi iz svijeta gaminga, sporta, esporta i zabave.

LOKALNA ZAJEDNICA S GLOBALNIM UTJECAJEM

Program Playmakers spaja globalni utjecaj s lokalnom relevantnošću kako bi postigao globalnu privlačnost, zadržavajući istovremeno i doseg na regionalnoj razini. Glavni cilj programa je stvaranje zajednice i fokusiranje na ključne trenutke u gaming industriji, osiguravajući kvalitetnu zajednicu.

"Jako smo uzbuđeni što surađujemo s ovim Playmakersima na svakodnevnoj razini kako bismo slavili njihovu strast prema gamingu i PlayStationu, pružali rane uvide i “behind the scene” pristup te nudili jedinstvena iskustva za fanove. Playmakersi su dinamična mreža talenata koja će nastaviti evoluirati i rasti; oni su dio našeg putovanja kako bismo inspirirali obožavatelje gaminga i dokazali moć igre", istaknuo je Eric Lempel, viši potpredsjednik i šef globalnog marketinga u Sony Interactive Entertainmentu.

Inicijativa Playmakers ističe važnost osnaživanja talenata, stvaranja izravnih veza te poticanja gaming kulture i kulturne relevantnosti. U srcu inicijative leži želja za oblikovanjem priča koje podržavaju emocije, potiču na akciju i pružaju igračima ono što žele na neočekivane načine.

TKO SU NAŠI PLAYMAKERSI?

PlayStation Playmakersi sastoje se od raznolikog popisa, okupljajući različite talente i interese, ujedinjene njihovom ljubavlju prema gamingu i PlayStationu. Neki od imena koji čine ovu dinamičnu mrežu su gaming influenceri KOFSMalajski tapirPvtMole i Manna Wanders, naši glazbenici ZSAZSA i Jure Brkljača, kao i influenceri iz lifestyle svijeta obitelji Zibar, poznati s popularnog YouTube kanala 'Ženski svijet'. Ova raznolika grupa pojedinaca donosi svoje jedinstvene perspektive i talente gaming zajednici, pokazujući kako se različiti interesi mogu povezati njihovom strašću prema gamingu.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt