Marc Cain pleteni baloner

Dolaskom hladnijih mjeseci sve više se okrećemo slojevitom odijevanju što nam često stvara problem prilikom slaganja modnih kombinacija. Zato je važno da u svom ormaru imamo barem jedan klasičan komad koji će svaki outfit učiniti savršenim i potpunim, kao što je baloner, vječni modni klasik. Ovaj komad je istovremeno elegantan i efektan, a ako se spoji s omiljenim zimskim trendom, pleteninom, postaje must have komad. To je prepoznao i renomirani njemački brend Marc Cain koji se uvijek ističe svojim pletenim asortimanom.

Neki od Marc Cain pletenih favorita su apsolutni IT komadi sezone, odnosno KnIT Pieces. Marc Cain KnIT komadi predstavljaju umjetnost pletenja jer su spoj ručnog rada te iznimno napredne tehnologije pletenja, a iza kojeg se krije visoko tehnološko know-how znanje. Ove sezone posebno se ističe pleteni baloner „Knitted in Germany“ u tamnoplavoj boji koji će zasigurno postati statement komad.

 

 

Ovaj KnIT komad inspiriran je klasičnim oblikom balonera, a interpretiran je kroz atraktivno pletivo koje odiše elegancijom i ležernošću te pokazuje visoku razinu stručnosti i kvalitete. Izrađen je od ekskluzivne mješavine djevičanske vune, kašmira, organskog pamuka i svile. Ekstra fina merino vuna korištena je za dizajn rukava, džepova, ovratnika, remena i umetaka. Kao i uvijek, velika pažnja je posvećena detaljima kroz odabir najboljih materijala, kvalitetu izrade, izvanrednu tehniku pletenja te osebujan izgled. Ovim dizajnom je Marc Cain baloneru dao umjetničko poboljšanje jer se ležernost, elegancija i udobnost spajaju na jedinstven način. Inspiracija za novi KnIT komad bila je u spajanju klasičnog oblika balonera s umjetničkom pleteninom. Rezultat je izuzetno neobično pletivo koje ne samo da odiše elegancijom, već još jednom pokazuje visoku razinu stručnosti pletenja Marca Caina.

 

Baloner je pleten u Bodelshausenu, sjedištu Marc Caina, u “Knitting Parku” gdje su mnogi strojevi dizajnirani po mjeri te predstavljaju tehnološka čuda u koje je uloženo mnogo sati istraživanja i razvoja. Inače, Marc Cain je poznat po svojim pletenim komadima još od 1973. godine kada se rodila ideja o brendu u talijanskom gradu Carpi. Od tada brend svake sezone kreira kvalitetne pletene komade u kojima možete uživati jer pružaju udobnost i toplinu, bilo da je to zimi kada će vas grijati ili ljeti kada možete odabrati lagano pletivo.

Uronite u Marc Cain svijet pun kreativnosti, nadahnuća i inovacija. Pogledajte, osjetite i isprobajte ovaj kvalitetan  KnIT komad u Marc Cain Store-u Zagreb u Vlaškoj 26.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt