Znamo li tko je ovaj slavuj?


Vrlo uspješna godina za Marka Kutlića dala mu je dodatnu motivaciju kako bi sljedeće godine pripremio još veće projekte

Marko Kutlić, koji se može pohvaliti i više nego uspješnim koncertom u Tvornici kulture, sada svoju publiku usrećuje novim video spotom za pjesmu „Za tebe“. Marko nastavlja ubrzanim tempom. Naime, ovo je peti singl s videom, a najavio je još jedan singl s aktualnog albuma „Poleti ptico“ početkom sljedeće godine.

 

„Za tebe“ je pjesma koja prenosi ludi osjećaj zaljubljenosti te brojne emocije, a sada je dobila i svoj video spot. Marko je zajedno s glumicom i plesačicom Ingrid Samardžijom ispričao jednu emotivnu priču u kojoj će se svatko moći pronaći te poručio „Ovo je moj uranjeni božićni poklon za sve koji slušaju moju muziku. Autor pjesme je hrvatski pjevač i tekstopisac Matija Cvek, koji je Markov dobar prijatelj. „Veseli me svaka nova prilika za suradnju s Matijom, kao i s Antoniom Davidom Perinom, koji potpisuje aranžman i produkciju pjesme te svima koji su sudjelovali u stvaranju videa pod redateljskom palicom Filipa Gržinčića u produkciji Slađane Gržinčić. Hvala svima koji plove sa mnom, nadam se da će uživati u pjesmi kao i ja dok ju slušam i pjevam“ - dodao je Marko Kutlić. Pjesma se nalazi na Markovom drugom albumu „Poleti ptico“, kojeg je publika imala prilike čuti u Tvornici kulture.

 

Uz novi singl Marko Kutlić se može pohvaliti i odličnom atmosferom u Tvornici kulture, koju je priredio zajedno s gostima te oduševio publiku.  Koncert je započeo pjesmom „Uz nju“, a publiku iznenadio svojim novim imidžem, kada je na pozornicu izašao s plavom kosom i sunčanim naočalama. Marko je na pozornicu doveo i brojne goste, koji su zajedno s njim oduševili publiku i priredili odličnu atmosferu. Tako su se među njima našli i Igor Drvenkar, grupa Voxford, s Lu Jakelić je izveo zajedničku pjesmu „21 gram“, dok ga je Lea Dekleva pratila na klaviru prilikom izvedbe „Sami“.

 

Publika je, uz njegove hitove, imala prilike čuti i neke od njemu omiljenih pjesama drugih izvođača. Tako je Marko uz pratnju svoga benda otpjevao „Ako tražiš nekoga“ od Prljavog kazališta, Galijinu pjesmu “Dodirni me”, Gibonnijev “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, a na kraju publika je imala prilike čuti i „Igru bez granica“ Toše Proeskog.

 

Do kraja godine, Marka će publika imati prilike slušati još 23. prosinca u Osijeku, 24. i 27. prosinca u Zagrebu, te 31. prosinca u Ogulinu, gdje će moći uživati u Markovom novom albumu. Za sve obožavatelje Marka Kutlića i njegove glazbe, 27. prosinca Marko će nakon nastupa u Maksi pubu imati organiziran Meet & Greet na koji su svi dobrodošli. A kako bi ti trenutci ostali zapamćeni, Marko je zajedno sa svojim timom pripremio i „Poleti ptico“ merch za svoju publiku.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt