Samsung najavljuje globalnu i europsku suradnju s Warner Bros. Pictures: Aquaman i izgubljeno kraljevstvo x SmartThings

Izlazak filma Aquaman i izgubljeno kraljevstvo ovog prosinca bit će jedan od najvećih filmskih događaja godine. Uoči filmske premijere, tvrtka Samsung najavljuje ekskluzivnu suradnju s Warner Bros. Pictures. Blagdanska suradnja sastoji se od dvije faze; globalne maloprodajne aktivacije i europske digitalne aktivacije Aqamanovog SmartThings kraljevstva. Kampanja će biti prisutna na cijelom Samsung ekosustavu.

Partnerstvo s Warner Bros. na filmu Aquaman i izgubljeno kraljevstvo, jednoj od njihovih najvećih franšiza, je nevjerojatno. Prikazivanje mogućnosti SmartThingsa u kombinaciji s Aquamanovim supermoćima pružit će korisnicima nezaboravno iskustvo. Omogućavanje korisnicima da vide ekskluzivnu najavu u jasnom 8K formatu sjajan je način otkrivanja Izgubljenog kraljevstva." Istaknuo je Benjamin Braun, glavni direktor marketinga Samsung Europe.

U iščekivanju međunarodne premijere na velikom platnu 20. prosinca, službena najava filma bit će dostupna ekskluzivno na Samsung televizorima unutar trgovina, omogućavajući kupcima doživljaj u zadivljujućoj 8K rezoluciji. Ovaj uzbudljivi korak naprijed u 8K sadržaju, dio šireg partnerstva 8K sadržaja između tvrke Samsung i Warner Bros. Pictures će prikazati mogućnosti Samsung Neo Qled 8K televizora, omogućujući korisnicima uživanje u kinematografskoj kvaliteti najave filma. Maloprodajna faza će korisnicima dati priliku da postanu heroji vlastitih domova, ističući mogućnosti Samsung perilica u smanjenju potrošnje energije do 70 posto1, uz Samsung SmartThings AI Energy Mode2.

Od 11. prosinca na Samsung.com možete istražiti Aquamanovo SmartThings kraljevstvo. Posjetitelji stranice mogu istražiti kako koristiti SmartThings Find za praćenje svog Galaxy Z Flip5 pametnog mobitela ili dragocjenih artefakata, kako kontrolirati potrošnju energije pomoću SmartThings Energy (bez potrebe za trozupcem) ili upotrijebiti Jet Live značajku na Jet Bot™ AI+ robotskom vakuumskom usisavaču kako bi provjerili što njihovi kućni ljubimci rade dok su sami kod kuće, između ostalih svakodnevnih scenarija.

1 Na temelju internog testiranja na modelu WW11BB944AGB na pranju pamuka na 40 stupnjeva s uključenim AI Energy Mode u usporedbi s nekorištenjem AI Energy Mode značajke.

2 Značajka AI Energy Mode dostupna putem aplikacije SmartThings na Android i iOS uređajima. Potrebna je Wi-Fi veza i Samsung račun. Način se može primijeniti kada je odabrana temperatura pranja za ciklus 20 ~ 40 °C (isključujući hladne cikluse kao što je Super Eco Wash).

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt