Garmin predstavlja HRM-Fit mjerač otkucaja srca za žene

 

Garmin je danas predstavio HRM-Fit, svoj najnoviji mjerač otkucaja srca kreiran za žene. S dizajnom na štipaljku, pričvršćuje se na sportske grudnjake srednje i visoke potpore za maksimalnu udobnost dok točno bilježi otkucaje srca i podatke o vježbanju u stvarnom vremenu. HRM-Fit je također dovoljno svestran da se može koristiti tijekom aktivnosti kao što su trčanje, vožnja bicikla u zatvorenom i na otvorenom, trening snage, HIIT i više.

Dizajniran da pristaje

Krećite se slobodno i znojite se uz HRM-Fit. Besprijekorno se pričvršćuje na sportske grudnjake srednje i visoke potpore – uključujući adidas, Athleta, NOBULL, Under Armour i druge brendove sportskih grudnjaka – kako bi se smanjilo kretanje i povećala udobnost.

Napravljen da radi

HRM-Fit pomaže sportašicama da pomaknu svoje granice s popularnim alatima za vježbanje, poput:

  • Povezanost: Prenesite točne podatke o otkucajima srca i performansama u stvarnom vremenu na kompatibilne Garmin pametne satove i biciklistička računala Edge, kompatibilnu opremu za fitness, aplikaciju Tacx Training i više.

  • Opcije treninga: Zabilježite točne podatke o otkucajima srca za razne aktivnosti, uključujući trčanje, vožnju bicikla u zatvorenom i na otvorenom, trening snage, HIIT, satove fitnessa i više. Osim toga, ako sportaš skine svoj kompatibilni pametni sat1 i ostavi ga izvan dometa, HRM-Fit će pohraniti podatke o vježbanju, a zatim ih poslati na sat kada se monitor vrati u satov domet.

  • Trčanje u zatvorenom: Pogledajte tempo i udaljenost na kompatibilnom Garmin pametnom satu kada trenirate na stazi u zatvorenom ili na traci za trčanje1.

  • Praćenje aktivnosti: Ako sportašica ne nosi svoj pametni sat, HRM-Fit bilježi korake, potrošene kalorije, minute intenziteta i cjelodnevni broj otkucaja srca. Čak će ažurirati sve kompatibilne Garmin uređaje putem aplikacije Garmin Connect za pametne telefone.

  • Dinamika trčanja: Primajte podatke o dinamici trčanja, uključujući vremensku ravnotežu kontakta s tlom, ritam, duljinu koraka i više – kad je uparen s kompatibilnim Garmin pametnim satom1 – da biste poboljšali formu.

Uz trajanje baterije do jedne godine, HRM-Fit je sada dostupan i ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 159,99 €. Pogledajte ga izloženog tijekom sajma CES 2024 na Garmin štandu, #3519 u zapadnoj dvorani LVCC.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt