Je li ovo najgledanija reklama u regiji?

Reklamna agencija Bruketa&Žinić&Grey (tada samo Bruketa&Žinić) 2009. godine snimila je reklamni spot za Kiki bombone. Ova reklama kroz dugi niz godina postigla je nevjerojatan uspjeh - postala je kultni hit i ostvarila gotovo 33 milijuna pregleda na različitim Youtube kanalima.

Priča o legendarnim Kiki bombonima započela je još 1927. godine kockicom voćne karamele uz koju su rasle brojne generacije. A od tada pa do danas svoj asortiman konstantno unaprjeđuju i nadopunjuju pa danas pod krovnim brendom Kiki postoji tri različite vrste bombona – voćne karamele (Ki-Ki), punjene voćne karamele (Ki-Ki Punioze) i gumeni bomboni (Ki-Ki Gumioze). Agencija Bruketa&Žinić&Grey prošle godine modernizirala je Kiki pakiranje i vizualno odvojila ove tri vrste slatkiša.

Iako ne možemo sa sigurnošću reći da je ovo najgledanija reklama u regiji (ikada) jer ne postoji službena statistika, zasigurno možemo zaključiti da je među najgledanijima.

„Ova kampanja rađena je po jednostavnom uvidu koji smo dobili od djece. Oni bi se samo igrali. I da im odrasli idu na živce jer stalno nešto od njih traže. Mi smo tada rekli Kikiju da neka šuti u komunikaciji i neka se samo igra. To je bio kreativni koncept. Video je bio samo dio te komunikacije. Ful mi je drago vidjeti da nešto što smo radili prije gotovo 15 godina traje još i danas. Dobar uvid nikada ne stari.“– rekao je Nikola Žinić, "Chief Creative Officer" i jedan od osnivača agencije Bruketa&Žinić&Grey


Noviji Stariji

Obrazac za kontakt