Ponovo kreće Priča – projekt namijenjen rastu žena

U današnje vrijeme koje nas svojom brzinom i svakodnevnim zahtjevima „melje“ iz dana u dan, imati podršku, znači sve. Neki je pronalaze u krugu obitelji, neki u krugu prijatelja, a neki u krugu stručnjaka. Krajem prošle godine, mediji su počeli pričati o novom projektu renomirane domaće psihologinje – Priča. Priča je zajednica žena koje razgovaraju, druže se, uče, podržavaju se, povezuju se na temelju sličnih interesa,  no Priča je puno više od „priče“.

Iza ovog projekta stoji Ana Čerenšek, psihologinja s karijerom dugom 20 godina, velikim djelom fokusiranom na psihologiju izvedbe (performance psuchology) što je kuliminiralo odlaskom na olimpijske igre 2016. godine u timu Damira Martina.  Ova profesorica psihologije sa specijalizacijom u psihologiji sporta završila je akademiju za Neuroleadership Švicarskog instituta za sport, a radila je i u timovima Davora Rostuhara, Lovre Majera, Luke Šamanića i mnogih drugih uspješnih ljudi, sportaša i avanturista. Danas je posvećena radu sa ženama i držanju poslovnih treninga.

 

Ana sama kaže kako je pokrenula Priču kako bi i sama izašla iz zone komfora i napravila nešto novo. Prva priča krenula je u rujnu prošle godine i grupa se napunila s prvim službenim priopćenjem, a danas je sretan dan za brojne žene koje su propustile prvo izdanje ovog projekta jer Ana najavljuje drugo izdanje. Ana smatra kako je njen posao naučiti žene koje se okupljaju na Priči kako graditi otpornost na stres, kako bolje komunicirati i kako preuzeti kontrolu nad željenom promjenom u životu, jednostavno kako biti više svoja.

 

Novo izdanje Priče kreće 13.2. i održavati će se jednom tjedno, odnosno svaki utorak u Wespa spases na Zavrtnici, a neke od gošće koje će sudjelovati su Ivana Paradžiković, Mila Elegović i Sanja Žuljević. A još je bitno spomenuti da je Priča za svaku ženu koja je spremna naučiti nešto novo, za žene koje se žele povezati sa ženama sličnog mindseta, za žene koje se žele pokrenuti jer neko vrijeme stagniraju i ne znaju kako, za žene koje imaju premalo ili pak previše entuzijazma, a ipak stoje na mjesto, ali i za sve žene željne malo kvalitetnog vremena za sebe provedenog na lijepom mjestu u lijepom okruženju, kao i za sve žene koje žele biti dio nove zajednice povezanih žena kroz zajedničku „Priču“.  

 

Termini modula Priče:

·         13.2. od 17:30 - 20:00 Izlazak iz zone komfora

·         20.2. od 17:30 - 20:00 Vrijednosti

·         27.2. od 17:30 - 20:00 Zašto je teško mijenjati navike

·         5.3. od 17:30 - 20:00 Komunikacija i ženska asertivnost

·         12.3. od 17:30 - 20:00 Uloge

·         19.3. od 17:30 - 20:00 Biti dugovječna

·         26.3. od 17:30 - 20:00 Prezentacije i sum-up

 

Ako želite biti dio Priče, možete se prijaviti ovdje.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt