Spot režirala ekipa hollywoodskih filmova: Elena Kitić predstavila najličniji projekat do sada!

Mlada zvezda Elena Kitić predstavila je svoj novi projekat. Kako sama kaže, najličniji do sada. Pesma čiji je naslov upravo njezino ime, najava je albuma koji nas očekuje do leta.

- Ovo je pesma koja najavljuje sve što vas čeka u narednom periodu od mene i mog prvog albuma. Veoma sam srećna što u svojoj karijeri imam ovakvu pesmu i spot u kojem su učestvovali meni najbliži ljudi. Ja sam ovakva Elena upravo zbog svih ovih ljudi u spotu i zato mi je bilo veoma emotivno da ih okupim na jednom mestu, znajući da su oni deo meni jako bitne priče. Bez njih sve ono što sam do sada postigla i tek planiram, ne bi bilo moguće - kaže Elena koja je za potrebe snimanja okupila najbliže prijatelje, saradnike i porodicu, na čelu s ocem Miletom Kitićem i majkom Martom Savić.


Kako bi zamišljena ideja imala adekvatnu realizaciju, spot je sniman je u Ruskom domu, beogradskom centru ruske nauke i kulture, a za kompletnu produkciju pobrinula se ekipa produkcijske kuće Obruza, iz Japana.


Naime, tim od petnaest ljudi, oduševljen idejom i dosadašnjom saradnjom s Elenom, doputovao je u Beograd isključivo zbog ovog snimanja. Zanimljivo je kako je dio tog tima radio i na hollywoodskim filmovima među kojima je poslednji nastavak filma John Wick, u kojem glavnu ulogu ima slavni Keanu Reeves.


Osim porodice i prijatelja, u spotu mlade zvezde pojavljuju se i Jala Brat i Buba Corelli koji su autori prvih Eleninih pesama u karijeri te koji s njom sarađuju već sedam godina.


Pogledajte spot i poslušajte pesmu u kojoj Elena opisuje svoj život.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt