Što trebate znati ako u 2024. želite ljubavnu vezu iz snova?

 

Spoj wellness užitaka i gastro doživljaja doista je ”perfect match”, osobiti ako je buđenje romantike u pitanju. Hrana ima svoje mjesto u temeljima odnosa; bilo da večeramo vani na prvom spoju ili slavimo neki veliki događaj, činimo to uz fine zalogaje. I izdvajanje vremena za pripremu obroka za partnera, kao i zajednički obroci, način je iskazivanja naklonosti. Kad se to udruži s wellness užicima u paru, jasno je da zadovoljstvo raste. Jer, oni koji se osjećaju relaksirano, zdravo i koji su zadovoljni životom, bolji su prijatelji, ljubavnici i životni partneri. Puno je načina kako unijeti više romantike u život i sve ih je moguće realizirati u Termama Laško. Naime, u ovim poznatim slovenskim termama pripremili su brojne ponude za savršeni bijeg od stresa i uživanje u 2024. Izdvajamo najromantičnije…

Medno-pivsko maženje

Osim što je ljekovit, med je pravi eliksir za kožu, pa su u Termama Laško, prema svojoj medenoj tradiciji, prvi razvili niz programa za lice i tijelo obogaćenih ovim nektarom života. Medeni tretmani u Termama Laško koriste prirodni cvjetni med bez kemijskih dodataka koji se dobro upija u kožu, njeguje ju i hrani. Paket Med & Wellness, inspiriran tradicionalnim proizvodom za ovaj kraj – medom, između ostalog uključuje medenu večeru u a la carte restoranu hotela Thermana Park Laško, medenu masažu u njihovom Wellness Spa centru, kao i medeno iznenađenje – Lašku medenku. Riječ je o lokalnom specijalitetu s medom laških pčelara, orasima i vrhnjem. Sukladno njihovoj tradiciji i svojim preferencijama, svakako iskusite i čari piva, jer pivski paket, uz sve druge pogodnosti, uključuje neograničeno kupanje na bazenima, kao i neograničen ulazak u Sauna centar hotela Thermana Park Laško, pivsku večeru i pivsku masažu u trajanju od 60 minuta.


Romantična kupka

Pjenušac, doručak u krevetu, romantična kupka u dvoje, kulinarsko uživanje u jednom najboljih restorana u Sloveniji…, samo su dio doživljaja iz paketa Romantičan odmor za dvoje. Izbor tematskih kupki u Welness Spa centru širok je i raznolik – od Coconut Dream kupke s dodatkom pjenušca i kuglicama od kokosa, preko Čokoladne kupke koja pomlađuje i opušta, do tropskog iznenađenja - kupke s mirisom manga… Na paru je da odabere svoj način uživanja. Uz romantično kupanje u dvoje i neograničene posjete bazenima ispod čarobne staklene kupole, poseban užitak je romantična večera u a la carte restoranu hotela Thermana Park Laško, kao i izvrsna večera u restoranu Pavus u Dvorcu Tabor – sve uključeno u cijenu paketa! Pavus je jedan od najboljih slovenskih restorana, koji unutar zidina dvorca starog više od tisuću godina, na idiličnoj lokaciji, vodi chef Marko Pavčnik, jedan od najboljih slovenskih kuhara.


Večera u baroknom parku i doručak u krevetu

Romantična večera u restoranu Pavus dio je još jednog hit-paketa u Termama Laško - Gourmet & Wellness paketa. Za parove su, osim kreacija u pet sljedova chefa Pavčnika, pripremili i doručak u sobi te romantičnu večeru u restoranu Galerija okusov u Novom Celju, smještenom usred prekrasnog baroknog parka. Gourmet doživljaji obogaćeni su, dakako, i opuštanjem u Wellness Spa centru Hotela Thermana Park Laško i uživanjem u bazenima pod jedinstvenom staklenom kupolom po kojoj je ova oaza užitaka nadaleko poznata.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt