Sunčane naočale: Modni i funkcionalni dodatak svakom zimskom stilu

Kako zimska hladnoća pokazuje svoju narav, krajolik se u svakom trenu može pretvoriti u snježnu zimsku čaroliju, lako je previdjeti potrebu zaštite vaših očiju od sunčevih zraka. Iako se smatraju ljetnim modnim dodatkom, sunčane naočale igraju jednako značajnu ulogu u hladnijim mjesecima i uvijek ih treba imati pri ruci kad stignu hladniji zimski dani.

 

Zimski snježni teren može djelovati prigušeno, ali intenzivira blještavilo i refleksiju sunca. Sunčeve ultraljubičaste (UV) zrake aktivne su tijekom cijele godine, a kada se odbiju od snijegom prekrivenog tla, mogu se znatno pojačati, predstavljajući potencijalne rizike za zdravlje vaših očiju. Snježno sljepilo, stanje slično opeklinama očiju od sunca, pravi je problem tijekom snježne sezone.

 

 

Police 139,00 €

Police 169,00 €

Police 179,00 €

Police 169,00 €

Yalea 169,00 €

Yalea 169,00 €

Yalea 169,00 €

Yalea 149,00 €

 

Nošenje sunčanih naočala zimi služi kao štit od štetnog djelovanja sunca. Polarizirane leće posebno učinkovito smanjuju odsjaj, poboljšavaju vidljivost i smanjuju naprezanje očiju uzrokovano jakim zimskim suncem. Ovakve leće ne samo da pružaju jasniju sliku, već također pomažu u sprječavanju privremenog oštećenja vida. Štoviše, sunčane naočale djeluju i kao barijera protiv oštrih zimskih vjetrova. Nude dodatni sloj zaštite, štiteći vaše oči od krhotina, suhog zraka i vjetra koji mogu izazvati iritaciju i suhoću, osiguravajući vlažnost i ugodu vaših očiju. Ne zaboravite na kožu oko očiju, jer ona je nježna i posebno osjetljiva na UV zračenje, što dovodi do preranog starenja i pojavu prvih bora. Sunčane naočale s UV zaštitom djeluju kao preventiva, štite osjetljivu kožu oko očiju čuvajući vaš mladenački izgled.

 

Osim zdravstvenih prednosti, sunčane naočale služe i kao moderan dodatak tijekom zimskih mjeseci. Dodaju štih vašoj odjeći, nadopunjuju vašu zimsku garderobu, a istovremeno nude funkcionalnost.

 

Stoga, dok vas zimska čarolija zove, ne zaboravite se počastiti novim parom sunčanih naočala iz bogate kolekcije De Riga,  svjetskog lidera u sektoru proizvodnje i distribucije naočala:
Police, Furla, Yalea, Furla, Philipp Plein.
Zaštitite svoje oči, zračite stilom i prihvatite sezonu s povjerenjem i pažnjom.

 

Furla 189,00 €

Furla 169,00 €

Furla 175,00 €

Furla 149,00 €

Fila 109,00 €

Fila  109,00 €

Fila 109,00 €

Fila 109,00 €

Philipp Plein 600,00 

Philipp Plein 500,00 

Philipp Plein 400,00 

Philipp Plein 500,00 

 

 

Modeli sunčane kolekcije dostupni su u maloprodajnoj mreži De Rigo partnera:
Optika Anda, Livision optika i Optika Jo-Jo.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt