Tihi luksuz novi je trend u uređenju interijera

Uređenje interijera uvijek je podložno trendovima i promjenama. Klasika, kvaliteta, jednostavnost, to su tri glavna smjera kojima se vraćamo u ovogodišnjim trendovima u uređenju interijera. Riječ je o stilu kojeg odlikuju neutralnost boja i oblika, klasični uzorci i igra tekstura.

Tihi luksuz voli kvalitetne i raskošne materijale te jednostavnost. Na velika vrata vraćaju se kožni tepisi, garniture i fotelje sa zanimljivim šavovima, luksuzne posteljine od svile i satena.

Kreirajte dom po svojoj mjeri zajedno s Lesninom i iskoristite posebne pogodnosti i XXXL popuste na namještaj, koji su u tijeku sve do 25.1.2024. u svim Lesnina trgovinama i na webshopu.

Razotkrivamo trendove za uređenje i savjete kako ih možete uklopiti u svoj interijer.

Priroda kao inspiracija

Za prirodan i uravnotežen izgled doma odaberite fotelje i garniture za sjedenje u neutralnim zemljastim tonovima i različitim teksturama. Priroda, primjerice, može biti idealna inspiracija za to, a dodavanjem sitnih detalja, poput jastuka, zanimljivih tkanina i slično, stvara se dojam novog prostora te se u njega unosi živost i slojevitost.

Neka bude kožno!

Bez obzira na stil koji odaberete za uređenje svog doma, kožni će detalji napraviti veliku razliku. Koža je klasik za uređenje interijera. Boja, tekstura i izgled kože prostoru daju luksuznu notu. Kožni namještaj i detalji oplemenjuju prostor, a u kombinaciji s tekstilom i drvom prostor ispunjavaju toplinom i ugodom.

Do 25.1.2024. u svim Lesnina trgovinama i na webshopu u tijeku je poseban popust od 15% na regale i klub stoliće te 10% na sjedeće garniture i trosjede*.

Kombinacija boja je dobrodošla!

Kombinacija svijetle kože i tamnijih nijansi, poput sive ili crne, stvaraju sjajan kontrast! Kada kombinirate različite stilove prilikom dekoriranja interijera, poštujte ključno pravilo - koristite dvije neutralne nijanse i dvije akcentne boje. Primjerice, neutralne boje, kao što su off white, bež ili svjetlija antracit siva, mogu vam poslužiti kao prazno platno za dodavanje drugih boja i tekstura.

Luksuzni materijali i na posteljini!

Kad je riječ o posteljini, dekama, prekrivačima i dekorativnim jastucima, trendovi se jako brzo mijenjaju. Nadolazeća godina bit će u znaku posteljine od luksuznijih materijala poput svile i satena. Pamučni saten je izvrstan materijal, lako se održava, a izgleda otmjeno i posebno. Popularan je i baršun, materijal koji je vrlo elegantan i mekan na dodir, a često se koristi za izradu jastučića i prekrivača.

Kuhinja neka bude savršen spoj lijepog i funkcionalnog!

Poznato je da je kuhinja srce svakog doma, stoga je bitno da svaki detalj u njoj odgovara potrebama i navikama ukućana. Jednostavne linije naglasit će detalje u prostoru i omogućit će lakše snalaženje u kuhinji. Iako su red i organizacija bitni u kuhinji, poželjan je i dašak glamura, koji se može postići odabirom efektnijih boja i dodatnih detalja. U svim Lesnina trgovinama i na webshopu do 25.1.2024. kupce očekuje 50% popusta za kuhinje po mjeri**.

Lesnina – Kreirajmo dom zajedno

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt