Samsung i Marimekko sklopili suradnju kojom donose Unikko i druge ikonične uzorke za The Frame televizor i dodatnu modnu opremu

Novom suradnjom, Samsung i finska dizajnerska kuća Marimekko predstavljaju seriju od preko 40

Marimekko umjetničkih djela za The Frame te ograničenu kolekciju Samsung dodatne opreme s ikoničnim Unikko uzorcima tvrtke Marimekko

Tvrtka Samsung, svjetski tehnološki predvodnik, i poznata finska dizajnerska kuća Marimekko sklopili su suradnju koja spaja veselu modnu filozofiju i umjetnost tiskanja tvrtke Marimekko s inovativnim dizajnom tvrtke Samsung kako bi nadahnuli svijet. Ova suradnja predstavlja preko 40 Marimekko dizajna koji će biti dostupni kao umjetnička djela u Trgovini umjetninama za The Frame od 1. veljače 2024. Samsung će tijekom godine predstaviti katalog modne dodatne opreme u ograničenoj seriji i time proširiti već bogat izbor Samsung Galaxy proizvoda, ističući ikonični Unikko cvjetni uzorak koji slavi 60 godina postojanja.

Mi u Marimekku oduvijek cijenimo lijep i radostan svakodnevni život. Radujemo se našoj novoj suradnji s tvrtkom Samsung koja naše hrabre uzorke donosi novoj publici u obliku dodataka i svakodnevne umjetnosti. U ovoj suradnji, posebno smo sretni što slavimo 60. rođendan Unikka", istaknula je Sanna-Kaisa Niikko, direktorica marketinga tvrtke Marimekko.

Samsung Trgovina umjetninama i Marimekko: spoj umjetnosti i inovacija

Predanost tvrtke Samsung inovacijama dobiva stilsku notu suradnjom koja donosi bezvremenske Marimekko uzorke na The Frame televizor. Kolekcija će sadržavati pažljivo odabranu kolekciju od 30 Marimekko dizajna i tri sezonske kolekcije od 12 uzoraka koji će se rotirati tijekom godine, omogućujući korisnicima da pretvore svoj televizor u zavodljivo umjetničko djelo relevantno za svako godišnje doba.

Kolekcija će pretplatnicima Samsung Trgovine umjetninama ponuditi obilje ikoničnih umjetničkih uzoraka. Dizajneri čiji su uzorci dio ove kolekcije su Maija Isola, dizajnerica koja je stvorila preko 500 uzoraka za Marimekko, uključujući poznati Unikko cvjetni uzorak; Fujiwo Ishimoto, nagrađivani japanski dizajner koji surađuje s brendom od sedamdesetih godina prošlog stoljeća; Katsuji Wakisaka, umjetnik poznat po svojim organskim oblicima i hrabrim bojama; Vuokko Eskolin-Nurmesniemi, slavna po funkcionalnim i vremenski izdržljivim dizajnima; te Maija Louekari, dizajnerica koja kombinira pripovjednu crtanu liniju s vještim korištenjem snažnih boja.

Samsung s ponosom predstavlja prvi dodatak finske dizajnerske kuće kolekciji Samsung Trgovine umjetninama," ističe Sofia Monteiro, europska voditeljica proizvoda za Samsung Trgovinu umjetninama. „Vizija ovog partnerstva je donijeti vječni dizajn izravno našim korisnicima, omogućavajući im da personaliziraju svoje životne prostore s daškom finske kreativnosti. Kolekcija je pažljivo odabrana kako bi donijela ikonični dizajn u domove naših korisnika s bezvremenskim stilskim uzorcima te nastavila pružati vrijednost našim cijenjenim korisnicima."

Umjetnička djela bit će dostupna u Trgovini umjetninama, pretplatničkoj platformi ekskluzivnoj za The Frame televizore, koja korisnicima omogućuje pregledavanje i postavljanje iz kataloga od preko 2.500 umjetničkih djela iz najpoznatijih svjetskih muzeja, galerija, kao i dizajnerskih tvrtki, sada uključujući ikonične Marimekko dizajne.

Samsung dodatna oprema: spoj ikoničnog Unikko uzorka i svakodnevne dodatne opreme

Samsung se dugi niz godina fokusira na kombinaciju igre bojama, inovativnog dizajna i kreativnosti sa svojim proizvodima poput revolucionarnih Flip i Fold modela. Ove godine, Samsung će podići fokus na dizajn na sljedeću razinu i proširiti svoj asortiman dodatne opreme kroz suradnju s tvrtkom Marimekko.

U ovoj suradnji, niz modnih dodataka poput zaštitnih maski za pametne telefone, futrole za Galaxy Buds slušalice i remena za pametne satove, proći će kroz živopisnu transformaciju s ikoničnim Unikko uzorkom. Ova suradnja omogućit će Samsung korisnicima da svoj svakodnevni život obogate personaliziranim stilom i bojama, pružajući zadovoljstvo ne samo korisnicima orijentiranim prema dizajnu, već i zaljubljenicima u trening, budući da kolekcija sadrži širok raspon dodataka osiguravajući svestranost i privlačnost za korisnike s raznolikim interesima.

Samsung s ponosom surađuje s dugogodišnjom finskom dizajnerskom kućom Marimekko", rekao je Oscar Nöjd, voditelj prodaje inovacija za mobilne uređaje u Samsung Electronics Nordic AB. „Ovo partnerstvo omogućit će našim korisnicima da uživaju u zabavnom, svjetski poznatom finskom dizajnu s njihovim svakodnevnim lifestyle dodacima, od maski za pametne telefone do remena za satove i više.“

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt