Samsung na najvećem svjetskom sajmu mobilne tehnologije - MWC 2024 predstavlja Galaxy AI viziju svojih najnovijih proizvoda i usluga

 

Posjetitelji imaju priliku doživjeti Galaxy AI iskustva kroz najnoviju Galaxy S24 seriju, proširen ekosustav uređaja i Samsung Connect Health

Samsung Electronics predstavit će nova Galaxy AI mobilna iskustva na Mobile World Congress 2024, najvećem svjetskom sajmu mobilne tehnologije, koji danas započinje u Barceloni. Posjetitelji Samsung izložbenog prostora doživjet će Galaxy AI1 pomoću Galaxy uređaja, s glavnim fokusom na Galaxy S24 seriju koja uvodi u novu eru mobilne umjetne inteligencije. Galaxy AI će se također proširiti na druge Samsung uređaje, Galaxy Watch6 seriju za pametno praćenje zdravlja te prvi put javno predstavljen Galaxy Ring.

Naši najnoviji Galaxy uređaji i inovacije oslobađaju snagu mobilne umjetne inteligencije kako bi unaprijedili korisničko iskustvo u svakodnevnom životu i pružili sasvim nove mogućnosti“, navodi TM Roh, predsjednik i voditelj Mobile eXperience odjela u Samsung Electronics. ,,Uzbuđeni smo što ćemo na ovogodišnjem MWC-u predstaviti Galaxy AI i njegove mogućnosti kroz Galaxy S24 seriju i ostale uređaje te pokazati njihovu sposobnost omogućavanja bolje, pametnije i povezanije budućnosti.“

Uvođenje nove ere mobilne umjetne inteligencije

Samsung će na sajmu pokazati i omogućiti isprobavanje svih AI značajki Galaxy S24 serije koje osnažuju komunikaciju i kreativnost svakog korisnika. AI značajke kao što je Live Translate2, značajka koju pokreće umjetna inteligencija na uređaju za dvosmjerne prijevode telefonskih poziva uživo. Zatim Circle to Search s Googleom3 koja nudi jednostavno pretraživanje zaokruživanjem elemenata prikazanih na zaslonu te omogućava brzo, jednostavno i intuitivno pretraživanje jednostavnom gestom. Posjetitelji također mogu isprobati Note Assist4 značajku koja pojednostavljuje i organizira složene tekstove, kao i Generative Edit5 koji donosi kreativnu slobodu zahvaljujući mogućnosti povećavanja, smanjivanja ili pomicanja objekata na fotografijama.

U sklopu svog izložbenog prostora, Samsung je također postavio prostoriju slabijeg osvjetljenja koja podsjeća na koncertnu dvoranu, gdje posjetitelji imaju priliku isprobati sve mogućnosti kamere Galaxy S24 serije. Mogu fotografirati i zumirati različite objekte u prostoriji te istraživati napredne Nightography mogućnosti unaprjeđene ProVisual Engine6 značajkom koju donosi Galaxy AI.

Podsjetimo, navedene Galaxy AI mogućnosti uskoro će se proširiti i na ostale Galaxy modele, uključujući Galaxy Z Fold5, Z Flip5 i Tab S9 seriju, kao i Galaxy S23 i S23 FE7, počevši od kraja ožujka. Značajke povezivanja Galaxy uređaja izloženih na MWC sajmu pokazuju kako korisnici mogu neprimjetno povećati svoju produktivnost jednostavnim koracima poput prijenosa i uređivanja fotografija i videozapisa na Galaxy S24, Galaxy Book4 i Galaxy Tab S9 seriji uređaja.

Više povezanih wellness iskustava koje pokreće umjetna inteligencija

Samsung će na MWC-u predstaviti i svoju liniju pametnih uređaja koji prate i doprinose zdravlju korisnika uz pomoć umjetne inteligencije, za još personaliziranija i besprijekornija iskustva dobrobiti i zdravlja. Kao dio ovog portfelja, Galaxy Ring bit će predstavljen kao novi oblik praćenja zdravlja koji pojednostavljuje svakodnevnu upotrebu i podržava pametniji i zdraviji način života putem povezivanja digitalne platforme Samsung Health.

Samsung će također predstaviti nadolazeće pametne zdravstvene značajke. My Vitality Score8 pruža personalizirane zdravstvene informacije na prikupljenih saznanja o korisnikovim navikama, kao što su spavanje, fizička aktivnost, otkucaji srca i njihova varijabilnost, dok Booster card9 pomaže u stvaranju zdravijih svakodnevnih navika praćenjem unaprijed određenih ciljeva i pružanjem korisnih uvida. Posjetitelji će moći doživjeti prednost ovih značajki na Galaxy Watch6 seriji povezanoj s Galaxy S24 serijom, prije samog predstavljanja najnovije serije pametnih satova.

Koristeći SmartThings ekosustav, Samsung pokazuje kako dom može postati središte zdravijeg života10. Korisnici mogu upravljati i automatski uključivati ili isključivati povezana svjetla za bolji san11 ili postaviti alarm kao podsjetnik za uzimanje lijekova. Pametne značajke omogućavaju i praćenje fizičke aktivnosti i vježbi te mjerenje otkucaja srca, kao i potrošnju kalorija za vrijeme vježbanja.

Samsung Galaxy Experience izložbeni prostor na MWC 2024 nalazi se u dvorani 3 „Fira Barcelona Gran Via“.

1 Samsung ne daje nikakva obećanja, izjave ili jamstva u vezi s točnošću, potpunošću ili pouzdanošću rezultata koje pružaju značajke umjetne inteligencije. Za korištenje određenih značajki Samsung AI je potrebno prijaviti se na Samsung račun.

2 Live Translate zahtjeva mrežnu vezu i prijavu na Samsung račun. Live Translate dostupan je samo u unaprijed instaliranoj aplikaciji Samsung Phone. Pozivi se moraju obavljati pomoću izvornog Samsung biranja brojeva. Neki jezici mogu zahtijevati preuzimanja jezičnog paketa. Dostupnost usluge može se razlikovati ovisno o jeziku. Točnost rezultata nije zajamčena

3 Rezultati mogu varirati ovisno o vizualnim podudaranjima. Zahtjeva internetsku vezu. Korisnici će možda morati ažurirati Android na najnoviju verziju. Funkcionalnost proizvoda može ovisiti o vašoj aplikaciji i postavkama uređaja. Neke značajke možda neće biti kompatibilne s određenim aplikacijama. Dostupnost usluge razlikuje se ovisno o zemlji i jeziku. Točnost rezultata nije zajamčena. Vrijeme ažuriranja može varirati ovisno o modelu.

4 Za tekst samo u Samsung Notes; zahtijeva prijavu na Samsung račun i internetsku vezu.

5 Generative Edit zahtijeva mrežnu vezu i prijavu na Samsung račun. Uređivanje pomoću Generative Edit rezultira fotografijom promjerenom do 12 MP. Vidljivi vodeni žig prekriva izlaznu sliku prilikom spremanja kako bi naznačio da je slika generirana pomoću AI. Točnost i pouzdanost generiranog rezultata nije zajamčena.

6 AI zumiranje primjenjuje se na udaljenost između duljina digitalnog zumiranja. Točnost rezultata mije zajamčena.

7 Neki AI sadržaji iz serije Galaxy S24 možda nisu dostupni na modelima prethodne generacije.

8 My Vitality biti će dostupan na Samsung Health 2024. Dostupnost se može razlikovati ovisno o tržištu, pružatelju usluga ili nosivom ureduju. Značajke su namijenjene samo za opću dobrobit i fitness svrhe. Mjerenja su samo za vašu osobnu upotrebu. Obratite se liječniku za savjet

9 Booster Card bit će dostupna na Samsung Health 2024. Dostupnost se može razlikovati ovisno o tržištu, pružatelju usluga ili nosivom uređaju.

10 Dostupno na uređajima registriranim na SmartThings. Dostupnost se može razlikovati ovisno o tržištu ili uređaju.

11 Zahtjeva najnoviju verziju mobilnih aplikacija Samsung Clock i SmartThings za postavke okruženja za spavanje.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt