STILISTICA IVANA PAVIĆ LANSIRA NOVU ONLINE USLUGU KOJA OLAKŠAVA SVAKODNEVNO ODIJEVANJE I NAJAVLJUJE NOVI CIKLUS EDUKACIJSKIH RADIONICA UŽIVO

Priznali mi to ili ne, ono što odijevamo neverbalna je izjava o tome tko smo. Naravno, pritom ne mislimo da odijelo čini čovjeka, ali ono što zovemo stilom, važan je dio naše osobnosti.

Moda je svakako igra, ali isto tako činjenica je da se na “modnom igralištu” neki od nas snalaze bolje pa savršeno znaju što im najbolje pristaje i kako kroz odjevne predmete izraziti svoju individualnost. Nekima je ipak potrebna mala asistencija, pa u nemogućnosti da si priušte osobnog modnog stilista,  često u kupovinu odjeće vode prijateljice ili partnere, ne bi li im u moru solucija pomogli izabrati optimalnu.

 

Poznata modna stilistica Ivana Pavić odlučila je svojim inovativnim pristupom osvježiti ponudu u stilističkom spektru djelatnosti i kao prva u Hrvatskoj svojim jedinstvenim uslugama učiniti stilističke savjete što pristupačnijima svima koji za time imaju potrebe.

 

Kroz uslugu online stilističkog savjetovanja “Virtual Stylist” razbila je stigmu kako su modni stilisti rezervirani samo za povlaštene i ponudila uslugu koja pred vas servira gotove modne kombinacije s direktnim linkovima za kupnju. Kao veliki zagovaratelj “pametne kupnje” i održivosti u modi, Ivana je sada došla do ideje da svojim korisnicima ponudi online uslugu “Virtual Closet” koja nudi kreiranje kombinacija od postojećih komada u njihovom ormaru. Potrebno je samo fotografirati svoje odjevne komade, a Ivana će od ponuđenih komada vizualizirati  i iskombinirati nebrojene varijante za različite prigode. Tako vizualizirane kombinacije možete spremiti u telefon ili pak isprintati na vidljivo mjesto kako bi svakodnevno odijevanje postalo još lakše, ali i kako biste se riješili brige – što odjenuti za neku posebnu priliku.

 

Osim virtualnog savjetovanja, Ivana nastavlja i sa svojim edukacijskim radionicama odijevanja za žene “Stilska Jednadžba” na novoj lokaciji i uz brojne  novosti.

 

“Veseli me ponuditi svim svojim dragim damama cjelovito stilističko iskustvo pa će uz savjete kako izabrati i kombinirati odjeću, u suradnji s renomiranim brendom Estée Lauder dobiti  beauty i make up savjete te se informirati oko idealnih make up proizvoda namijenjenih baš za njihov tip lica i tena. Uz savjete profesionalaca iz prve ruke dobit će tips & tricks kako uvijek izgledati svježe i dotjerano.  Kako je i parfem sastavni dio nečijeg stilskog potpisa, u sklopu radionice održat će se i kratka parfemska prezentacija na kojoj će se moći isprobati Jo Malone mirisi” ističe Ivana.

 

Kao poznata pobornica održivosti u modi, Ivana uvijek naglašava kako je najvažnije formirati dobru, takozvanu kapsulnu bazu odjevnih predmeta koja se sastoji od osnovnih, ali kvalitetnih i bezvremenskih komada pa je u tom smislu istaknula i suradnju s brendovima IZAKOVA i Lunilou. Naime,  sudionice će moći uživati i isprobati kapsulnu kolekciju koju  je stilistica odabrala za njih koristeći upravo komade tih dvaju sestrinskih brendova. “Volim surađivati s brendovima s kojima dijelim stavove i vrijednosti tako da sam presretna zbog ove suradnje.  Smatram da je danas, više nego ikada važno ponuditi pristupačnu alternativu takozvanoj “brzoj modi”. Na svojim radionicama uvijek naglašavam koliko je važno znati što želimo i samim tim oduprijeti se impulzivnoj kupnji kojoj su mnogi skloni. Na svojoj sljedećoj radionici svakako ćemo pozabaviti tim fenomenom, ali i dobiti odgovore na mnoga pitanja; primjerice kako kombinirati boje, kako uskladiti obuću s donjim odjevnim dijelovima, kako savršeno uskladiti proporcije, koji krojevi i materijali najbolje laskaju vašoj figuri...” – govori nam stilistica.

 

Upravo personalizirani pristup, mnoštvo praktičnih, konkretnih i vizualno jasnih primjera u opuštenoj atmosferi, uz fine zalogaje i kapljicu, ono je zbog čega se za Ivaninu stilističku radionicu uvijek traži mjesto više.

 

Sljedeća radionica održat će se 16. ožujka u Zagrebu, u jedinstvenom prostoru Kupola 32 u Petrovoj ulici, a sve informacije o programu radionice kao i prijave na istu pronađite na linku.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt