Unaprijedite svoje trčanje uz Garmin Forerunner 165 seriju, GPS pametne satove za trčanje jednostavne za korištenje sa živopisnim AMOLED zaslonima

Garmin predstavlja Forerunner 165 seriju, pristupačni pametni satovi za trčanje s GPS-om koji pomažu sportašima svih razina da ostvare svoje ciljeve uz personalizirane prilagodljive planove treninga plus popularne metrike zdravlja i kondicije—sve na svijetlom AMOLED zaslonu. Dostupan u dva modela, Forerunner 165 i Forerunner 165 Music, najnoviji dodaci Garmin liniji pametnih satova za trčanje, mogu se pohvaliti lako čitljivim zaslonima u boji, zaslonima osjetljivim na dodir i tradicionalnim dizajnom s 5 tipki. S brzim i lakim pristupom svakodnevnim zdravstvenim funkcijama, naprednim metrikama treninga, uvidima u oporavak, pametnim obavijestima i više, trkači mogu pratiti svoj napredak bez žrtvovanja trajanja baterije; oba modela imaju do 11 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i do 19 sati u načinu rada GPS.

Funkcije koje ćete obožavati na Forerunner 165 seriji

Prepun Garminovih prepoznatljivih funkcija za zdravlje, fitness i povezivost, serija Forerunner 165 spremna je podići trening na višu razinu.

 • AMOLED zaslon: Pregledajte statistiku vježbanja, uvide u oporavak, pametne obavijesti i više na živopisnom AMOLED zaslonu od 1,2 inča.

 • Prilagodljivi planovi treninga za utrke: primajte savjete za trening, personalizirane dnevne predložene treninge i predviđanja vremena završetka na temelju detalja utrke unesenih u aplikaciju Garmin Connect.

 • Snaga i dinamika trčanja na zapešću: Pregledajte snagu u stvarnom vremenu i izmjerite ključne pokazatelje trčanja, poput kadence, duljine koraka i vremena kontakta s tlom – sve sa zapešća – kako biste poboljšali formu trčanja.

 • Učinak treninga: pogledajte kako vježbe utječu na kondiciju i shvatite prednosti trčanja i vježbi.

 • Tečajevi: stvorite ili pronađite postojeće tečajeve u aplikaciji Garmin Connect i na platformama trećih strana, a zatim ih sinkronizirajte izravno sa satom.

 • Dodatni profili aktivnosti i vježbe: Ostanite aktivni uz više od 25 profila aktivnosti, uključujući trail trčanje, plivanje u otvorenim vodama, pickleball, tenis i više, plus nove vježbe za snagu, HIIT, kardio, jogu i pilates.

 • Jutarnje izvješće: Započnite dan kako treba s prilagodljivim izvješćem koje pruža pregled sinoćnjeg sna1 i izglede za dnevni trening, uz status HRV-a (varijabilnost otkucaja srca) i vremensku prognozu.

 • Pulse Ox: Pratite zasićenost krvi kisikom dok ste budni ili spavate2.

 • Praćenje spavanja i ocjena spavanja: Svakog jutra primite personaliziranu ocjenu za spavanje prošle noći, pregledajte različite faze sna i steknite uvide za poboljšanu kvalitetu sna.

 • Detekcija drijemanja: automatski pratite ili zabilježite drijemanje kako biste vidjeli kako mogu koristiti tijelu te predloženo vrijeme i trajanje.

 • Pohrana glazbe: preuzmite pjesme i popise pjesama sa Spotify, Deezer ili Amazon Music računa3 za slušanje bez telefona s bežičnim slušalicama4 (dostupno samo na Forerunner 165 Music).

 • Audio upute: Slijedite vođene vježbe ili slušajte upozorenja o performansama s bežičnim slušalicama spojenim na sat (dostupno samo na Forerunner 165 Music).

 • Garmin Pay beskontaktno plaćanje: provucite kroz odabrane linije blagajne i sustave javnog prijevoza preko uključenih pružatelja5.

Bez obzira na udaljenost, serija Forerunner 165 ima alate koji pomažu trkačima da prate tempo, udaljenost, otkucaje srca na zapešću1, VO2 max i više. Oni koji treniraju za svoju sljedeću utrku mogu iskoristiti nekoliko različitih opcija prilagodljivog plana treninga: Ili unijeti podatke o utrci u kalendar Garmin Connect i primati planove treninga za utrku koji se prilagođavaju nakon svake utrke kako bi odgovarali performansama i oporavku, ili mogu koristiti besplatni Garmin Coach 5 km plan, planove za 10 km i polumaraton koje su izradili stručni treneri. Trkači također mogu iskoristiti personalizirane dnevne predložene treninge koji se prilagođavaju nakon svakog trčanja kako bi uskladili performanse i oporavak. A kako bi se pripremili za idealnu strategiju za dan utrke, PacePro trkačima pruža smjernice za tempo prilagođene stupnju na temelju staze i osobnih preferencija tempa.

24 sata dnevno praćenje wellnessa

Prije, tijekom i nakon vježbanja, Forerunner 165 Series dizajniran je za praćenje općeg blagostanja 24/7. Pratite otkucaje srca direktno sa zapešća, plus praćenje spavanja i stresa i više. Praćenje energije Body Battery™ može pomoći u praćenju razine tjelesne energije kako bi se pronašlo najbolje vrijeme za aktivnost i odmor, pa čak i pružiti uvid u to kako san, drijemanje, aktivnosti i stres utječu na razinu energije. Dob kondicije može procijeniti koliko su trkači u formi u usporedbi sa svojom stvarnom dobi—djelovajući kao koristan podsjetnik da ostanete aktivni i donosite zdrave odluke. Serija Forerunner 165 također uključuje značajke praćenja zdravlja žena, omogućujući korisnicama da prate svoj menstrualni ciklus i trudnoću, a istovremeno dobivaju edukaciju o vježbanju i prehrani.

Ostanite povezani

Za život u pokretu, serija Forerunner 165 omogućuje korisnicima primanje e-pošte, SMS-ova i upozorenja kada su upareni s njihovim kompatibilnim iPhone ili Android pametnim telefonom. Funkcije sigurnosti i praćenja mogu pomoći u pružanju mira; na primjer, kada je sat uparen s aplikacijom za pametni telefon Garmin Connect, poruka s imenom i lokacijom korisnika (ako je dostupna) može se poslati unaprijed odabranim kontaktima za hitne slučajeve ako se otkrije incident6. Korisnici također mogu preuzimati aplikacije, brojčanike sata i još mnogo toga iz Connect IQ™ Store izravno na satu ili pronaći više opcija u aplikaciji za pametni telefon.

Dostupan sada, Forerunner 165 ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 279,99 € dok je Forerunner 165 Music 329,99 €.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt