Učinkovita njega kože u samo par koraka

U potrazi za proizvodima za njegu lica često lutamo i nismo sigurni koji su adekvatni za naš tip kože i koliko često ih nanositi.. Jako često pitanje koje nam se stvori u glavi kad krenemo razmišljati o tome je i: ''Pa, treba li meni zaista toliko toga?''

Ekipa iz L'Occitanea doskočila je tome svojom novom, Source Réotier kolekcijom proizvoda za mješovitu, normalnu i masnu kožu lica. Zahvaljujući izvorskoj vodi bogatoj mineralima, proizvodi pomažu u očuvanju kožne barijere te smiruju kožu i sprječavaju dehidraciju.

Čudo prirode u službi kozmetike

L'Occitane oduvijek vodi računa o sastojcima koje koristi u svojim proizvodima, a inspiriran jednim prirodnim čudom, osmislio je i ovu kolekciju. Regija Réotier poznata je po prirodnom čudu, fontani iz koje izvire voda obogaćena izvanrednim ljekovitim svojstvima. Voda koja izvire iz fontane puna je minerala, poput kalcija i magnezija, koji koži pružaju blistavu i hidratiziranu strukturu. Simbol ljepote i vitalnosti tako je utjelovljen i u novoj kolekciji.

Koraci za savršenu kožu lica

Source Réotier kolekcija sastoji se od dva proizvoda za čišćenje lica, matirajućeg fluida i gel- kreme za blistavu kožu lica.

Gel za čišćenje lica učinkovito čisti kožu, uklanja višak masnoća na njenoj površini, a umasiravanjem u kožu pretvara se u mekani, mliječni veo. Idealan je za normalnu, mješovitu i masnu kožu lica.

Esencija za hidrataciju lica osvježava, učvršćuje i čisti kožu te ju sprema za daljnje korake u svakodnevnoj rutini. Nanosi se ujutro i navečer nakon čišćenja lica gelom. Sastojci poput niacinamida i cinka uravnotežuju kožnu barijeru i matiraju sjajna područja kože.

Matirajući fluid svakodnevnim korištenjem ostavlja dugoročne rezultate na koži. Tekstura je pročišćena, pore su sužene te vidljivost nesavršenosti smanjena. Idealan je za mješovitu i masnu kožu lica.

Gel- krema za blistavu kožu podiže sjaj vaše kože, budi umornu kožnu površinu i daje joj dnevnu dozu zdravog sjaja. Koža je trenutno revitalizirana, blistava i svježa.

Pronađite novu kolekciju i promocije u L'Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda - Instagramu i Facebooku.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt