Nova modna destinacija u Zagrebu: La jupe otvorio showroom

Zagrebački showroom brenda La jupe odiše sofisticiranom elegancijom i minimalizmom

Poznavateljice regionalnih brendova već gotovo 10 godina imaju prilike uživati u La jupe haljinama. Bajkovitost i bezvremenska elegancija brenda La jupe dolazi s potpisom dizajnerice Sanje Dujmović, a osim što se pokazala kao iznimno talentirana kreatorica svojih kolekcija, Sanja se pokazala i kao vrlo uspješna poduzetnica koja godinama radi na razvoju i prepoznatljivosti brenda La jupe.

La jupe je svoje modno putovanje započeo 2015. godine u Mostaru, gdje je otvoren i prvi showroom, a brend se ubrzo istaknuo kao vrlo uspješan s izrazito kvalitetnim i ženstvenim dizajnom haljina. Kvalitetu brenda su prepoznale i brojne ljubiteljice mode diljem Hrvatske, pa je otvorenje showrooma u Zagrebu stiglo kao odgovor na rastući interes i pozitivan feedback među domaćim modnim entuzijasticama.

Novo poglavlje za brend La jupe: Otvorenje showrooma u Zagrebu

U mirnom dijelu Zagreba, na adresi Karinska 2 brend La jupe otvorio je elegantni showroom. Pod vodstvom osnivačice Sanje Dujmović, brend širi svoju prisutnost i nudi mjesto gdje će klijentice moći istražiti ponudu sofisticiranih kreacija.

Otvorenje showrooma bio je prirodan korak za nas. Naime, kako je La jupe rastao i razvijao se kao brend u Hrvatskoj, tako se stvorila i potreba za mjestom gdje bi naše klijentice mogle doći, dotaknuti tkanine, isprobati kolekcije i pri tome se osjećati ugodno. U showroomu su izložene haljine u različitim konfekcijskim veličinama, a pružamo i mogućnost uzimanja mjera i šivanja haljina po mjeri. Cilj nam je da svaka klijentica ode s haljinom koja joj najbolje pristaje i u kojoj se osjeća jedinstveno.“ – izjavila je Sanja.

Sanjine poslovne vrijednosti utkane i u sami brend, kao što su njegovanje osobnog pristupa i posvećenosti klijenticama, te pozitivno iskustvo kupovine, odražavaju se u svakom kutu novootvorenog prostora, dodatno produbljuju već snažnu vezu s ljubiteljicama brenda.

Minimalizam i dizajnerski statement komadi

U novootvorenom showroomu svaki dio prostora odražava predanost minimalizmu i dizajnerskoj izvrsnosti. Palete bijele i bež boje dominiraju interijerom, stvarajući neutralni i topao ambijent koji ne odvraća pažnju od glavnih zvijezda prostora - haljina. Svijetli parket u kombinaciji s dugim lanenim zavjesama donosi osjećaj elegancije i sofisticiranosti prostora, pozivajući posjetitelje da uživaju u iskustvu kupovine. Haljine su izložene na stalcima izrađenima po mjeri u kombinaciji lakiranog željeza i kamenog postolja.

Shoroomom dominira luster, koji je za mene osobno najdraži detalj u prostoru. Riječ je o ručno izrađenom proizvodu danskog branda Oi Soi Oi, čije ime na vijetnamskom jeziku znači 'wow' – što je ujedno i reakcija koju često izaziva kod naših posjetitelja. Izrađen od 100% svile ovaj luster nije samo izvor svjetlosti, već pravi statement komad.” – rekla je Sanja.

Svijetla rasvjeta i elegantan dizajn stvaraju ugodnu atmosferu, dok kontrastni detalji poput udobnih fotelja i skulpturalnog stolića od izlivenog betona čiji dizajn potpisuje NORR11, dodaju dašak luksuza.

Ormari su u također u bijeloj boji, rađeni po mjeri i obloženi Noel and Marquet panelima kako bi dali toplinu prostoru. Kontrast panelima daju kamene ručkice koje potpisuje studio Brid. Dizajnersku ljepotu prostora naglašava i The Normann Copenhagen Illu ogledalo s predivnim valovitim okvirom i ugrađenim LED svjetlom, a koje neodoljivo podsjeća na logo brenda.

La jupe kolekcija spoj je vječne elegancije i suvremenog stila

Aktualna kolekcija haljina koja je dostupna u La jupe showroomu simbioza je klasične elegancije i modernog dizajna. U ponudi su stilovi koji zadovoljavaju sve ukuse – od bezvremenskih crnih haljina, do sjajnih modela za večernje ili svečane prilike. Svaki komad iz kolekcije je pažljivo dizajniran s posebnom pažnjom na detalje i odabirom materijala. Dizajn naglašava profinjenost kroz precizno definirane siluete i visokokvalitetne tkanine, dok se kroz upotrebu čipke postiže posebna dimenzija ženstvenosti. Svaka La jupe kreacija je pažljivo osmišljena kako bi istaknula jedinstvenost i ljepotu svake žene.

Radno vrijeme showrooma je po dogovorenom terminu (svakim radnim danom i subotom). Termin za posjetu moguće dogovoriti na mail info@lajupe.info

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt