Ekstravagantna wellness priča koja budi sva osjetila

Senzualni tretmani, gurmanski užitci i zavodljiva atmosfera – energiju proljeća najljepše je iskusiti udvoje, s vama najdražom osobom! Naravno, pogled na morsko plavetnilo i mediteranski mirisi neizostavni su dio ove priče.

Senzualni program Moonlight SPA u Hotelu & Spa Iadera s 5 zvjezdica u zelenom resortu Falkensteiner Resort Punta Skala u blizini Zadra dobio je svoju nadogradnju! Riječ je o Moonlight SPA Extravaganza ekskluzivnom konceptu koji uz vrhunsko spa iskustvo nudi i dodatne aktivnosti – od radionica slikarstva i gline, plesne škole salse i bachate do glazbenih nastupa.


U mirnom ambijentu Acquapura SPA centra, koji se prostire na impresivnih 6.000 kvadratnih metara, čekaju vas trenutci dubokog opuštanja dok se prepuštate sjajnom Aufguss programu u sauni, kasno večernjim spa tretmanima i mirisnim ritualima svake subote od 18 sati do ponoći. Certificirani stručnjaci vodit će vas kroz jedinstveno spa iskustvo, a vi samo trebate izabrati jedan od tretmana s lokalnim sastojcima poput smilja, lavande, ružmarina i morske soli.


Nakon opuštajućeg dana u wellnessu ili šetnji šarmantnim zadarskim ulicama, uživajte u izvrsnim kulinarskim kreacijama. Od svježih plodova mora do aromatičnog mediteranskog bilja, svako jelo slavi bogatu gastronomsku baštinu regije.


Smješten usred bujnog zelenila i kristalno čistog mora, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nudi mirno utočište. Ovo je proljeće idealno za otkrivanje ljepote ovog prostranog resorta, sa zapanjujućom arhitekturom, panoramskim pogledom i vrhunskim sadržajima.

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt