„Forårsfornemmelser ” ili kako na danski i održiviji način prizvati proljeće u svoj dom

Iako je nakratko zahladilo, proljeće je već pokazalo svoje ugodnije lice. Tome svjedoče ne samo temperature koje su do prije nekoliko dana dosezale neuobičajeno visoke razine, već i nova JYSKova Nordic Mood kolekcija. Mješavina dobro poznatih favorita i novih proizvoda u ovoj je kolekciji kombinirana s ugodnim i svježim bojama koje ujedno smiruju, ali i nagovještaju uzbuđenja koja vežemo uz topliji dio godine. Veliku ulogu u ovoj kolekciji imaju prirodni materijali i reciklirani detalji. Skladnim kontrastima, po kojima je ova kolekcija karakteristična, možete kreirati životno okruženje koje će vas oraspoložiti. Dopustite si da vas šarmira nova kolekcija Nordic Mood i unesite proljetne osjećaje, ili „forårsfornemmelser”, kako kažu u Danskoj, izravno u svoj dom.

Proljeće povezujemo s pozitivnim pojavama, poput cvrkuta ptica ili zelenih grana punih pupoljaka. Kako biste sličnu atmosferu postigli u svome domu, izvrstan je izbor kombinacija biljaka s košarom koje unose elemente prirode u vaš interijer. Posebno su zanimljive tegle napravljene od potpuno prirodnog materijala - morske trave, a zahvaljujući ručki, možete ih i objesiti.


Cvijeće je odličan način da svome domu dodate proljetnu svježinu. Kada se prezentira u dobro odabranoj i atraktivnoj vazi, cvijeće izgleda još impresivnije. Vaze mogu biti dobar alat i saveznik kako bi prirodnim komponentama u vašem životnom prostoru definirali raspoloženje i stil. U elegantnoj, ali jednostavnoj kaki boji, staklene ili od bijele kamenine, vaze su poput pozornice za svaki buket. U Nordic Mood kolekciji posebno se ističu vaze originalnih, organskih oblika, s više otvora u koje se cvijeće može kombinirati po grupama.

Osim buđenja prirode, proljeće nas asocira i na druženje s prijateljima i obitelji, a najljepše je kad se svi okupe oko dekoriranog stola, uz ukusne zalogajčiće. Svoj izričaj u postavljanju stola možete jednostavno „začiniti” ako ga upotpunite svijećnjacima od stakla ili ukrasnim pladnjem od drveta manga za serviranje hrane.

Iako temperature rastu, još uvijek, ponekad, može biti prohladno. Stoga i u proljeće obvezno osigurajte nekoliko lijepih jastuka i deka. Koncept kolekcije Nordic Mood posebno se odražava u novim proizvodima prirodnih boja i materijala od 100 % pamuka. Ove sezone izvrsno se uklapaju ukrasni jastuci na prugice kao i plavi tonovi 100 % reciklirane deke s uzorkom loze.

Posjetite redakciju novosti

JYSK je međunarodni lanac trgovina sa skandinavskim korijenima koji prodaje sve za uređenje doma i vrta.

S više od 3.300 trgovina i webshopova u 48 zemalja, JYSK uvijek ima dostupnu izvrsnu ponudu i kompetentnu uslugu, bez obzira na kanal kupovine.

Osnivač Lars Larsen otvorio je svoju prvu trgovinu u Danskoj 1979. Danas JYSK zapošljava 31.000 kolega.

Dio je obiteljske grupacije Lars Larsen koja je u financijskoj godini 2021/22. ostvarila promet od 5,9 milijardi eura dok je JYSKov promet u financijskoj godini 2022./23. iznosio 5,2 milijarde eura.

JYSK Hrvatska

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt