Fwd: Pripremite se za sportske aktivnosti uz Sports Week ponudu iz Designer Outleta Croatia!

Kako bismo uživali u svakom trenutku provedenom u teretani ili na otvorenom, ključno je odabrati prave komade odjeće, obuće i ostale opreme koji pružaju udobnost i funkcionalnost za vrijeme treninga. Od trčanja gradom, planinarenja, treniranja u teretani pa sve do treninga na otvorenom, svaka sportska aktivnost zahtjeva posebnu pažnju u odabiru odjeće i obuće. Kvalitetni materijali, tehnologije proizvodnje i inovativni dizajn ključni su faktori koji čine razliku između ugodnog iskustva i neugodnih ograničenja tijekom vježbanja. To zna i Designer Outlet Croatia koji sve do 27. travnja ima odličnu ponudu za sve ljubitelje sporta i aktivnog života. Sports Week donosi nevjerojatne popuste do čak -70% na vrhunske sportske i outdoor komade omiljenih brandova kao što su Adidas, Sport Vision, Puma, Under Armour, Regatta, Maya Maya, Skechers, Converse, Lacoste, Timberland i mnogi drugi.

Osim sportskog shoppinga, možete sudjelovati i u kreativnom natječaju u kojem najsretniji mogu osvojiti Adidas tenisice po izboru, Designer Outlet Croatia poklon bon u vrijednosti 150 eura, IKEA opremu za vježbanje, Under Armour majicu i donji dio trenirke po izboru. Vrijeme je da se zaputite na svoju omiljenu shopping destinaciju i pripremite za sportske aktivnosti!

 

GYM READY

 

A person doing a plank exercise

Description automatically generated

Adidas top, Sport Vision  - 21,27 €
Under Armour majica  - 35,00 €
Under Armour plave tajice  - 77,00 €
Adidas tenisice, Sport Vision  - 83,99 €

 

 

 

Kada dođe vrijeme za odlazak u teretanu, prava sportska odjeća može učiniti veliku razliku. Odjeća za teretanu pored funkcionalnosti može biti i vaša definicija stila! Inspiraciju smo pronašli u Sport Visionu koji nudi raznoliki izbor sportske odjeće i opreme. Odlučite se za udobne tajice koje se kreću s vašim tijelom i pružaju potporu bez osjećaja ograničenja. Uparite ih s Adidas sportskim grudnjakom kako biste se osjećali sigurno tijekom svakog pokreta. Ne zaboravite na vrhunske tenisice — odaberite one za maksimalnu udobnost i stabilnost prilikom svakog ponavljanja i serije određene vježbe. S pravom kombinacijom odjeće za teretanu, ne samo da ćete se osjećati samopouzdano, već ćete biti i spremni ostvariti svoje fitness ciljeve!

 

VRIJEME JE ZA TRČANJE

Lacoste bijela kapa – 36,00 €
Nike majica, Sport Vision - 53,89 €
Puma majica/top - 29,40 €
Adidas tajice – 45,00 €
Nike tenisice, Sport Vision – 100,09 €

 

 

 

Osim u teretani, i kod trčanja je važno stvoriti savršenu ravnotežu između stila i funkcionalnosti! Kvalitetna odjeća za trčanje i tenisice mogu napraviti veliku razliku u vašoj izvedbi i udobnosti. Brandovi poput Pume i Under Armoura u svojoj ponudi imaju lagane i prozračne tkanine za brojne kilometre pred vama. Spajajući stil s udobnošću, odlučite se za tenisice za trčanje s optimalnom potporom kako biste zaštitili svoja stopala od udaraca i pružili im stabilnost. Odabir vrhunske odjeće za trčanje i tenisica osigurava usredotočenost na trening i ostvarivanje postavljenog izazova!

 

 

 

OUTDOOR AKTIVNOSTI

 

FRAN
Adidas majica – 31,00 €
Adidas hlače – 38,00 €
Puma tenisice – 45,50 €
Nike lopta, Sport Vision – 36,14 €
Lacoste kapa – 49,00 €

PAULA
Adidas gornji dio trenirke – 35,00 €
Adidas hlače – 35,17 €
Nike tenisice, Sport Vision – 135,80 €

 

 

 

 

 

 

 

Dolazak proljeća pravo je vrijeme za aktivnosti na otvorenom, a prava sportska odjeća ključ je uspješne avanture! Bilo da igrate košarku s ekipom u kvartu ili planinarite, sve počinje odabirom pravog outfita. Ako ste fan planinarenja, važan je odabir kvalitetne jakne koja će vas štititi u svim vremenskim uvjetima, a prava destinacija za takve komade je Maya Maya koja ima premium outdoor ponudu švicarske kvalitete. Osim jakne, obuća za planinarenje neophodna je za svladavanje neravnih terena, a svoj par gojzerica možete pronaći u Regatti, kao i sve potrebno za planinarske ekspedicije! Ljubitelji sportskih igara na otvorenome odlučit će se ipak za opuštene trenirke ili pak tajice. Uz pravu kombinaciju odjeće i opreme, bit ćete spremni prihvatiti svaki izazov na otvorenom sa samopouzdanjem i stilom.

 

CASUAL SPORTY

FRAN
Lacoste jakna  - 149,00 €
Puma majica – 15,40 €
Lacoste hlače – 61,00 €
Puma tenisice – 45,50 €

PAULA
Adidas vesta – 40,00 €
Adidas hlače – 53,00 €
Lacoste torbica – 99,00 €
Lacoste tenisice – 52,47 €

 

 

 

 

 

 

Ležerna sportska odjeća s urbanim prizvukom donosi opuštenu atmosferu na gradske ulice. Kombiniranje sportske odjeće s urbanim elementima stvara trendi izgled koji je savršen za svakodnevne obveze. Oversized trenirka i mekana hoodica svima su omiljeni casual komadi za ležernije aktivnosti. Udobne tenisice su must-have svake garderobe, a omiljene komade s memorijskom pjenom možete pronaći u Skechersu. Osim revolucionarne Skechers Arch Fit tehnologije, ističe se i Slip-In tehnologija koja omogućuje brzo obuvanje bez vezica, a u Designer Outletu Croatia je nedavno otvorena najveća Skechers outlet trgovina u regiji! Brand Converse oduševljava pak svojom urbanom estetikom koja izvrsno nadopunjuje svakodnevne outfite. Bez obzira idete li na kavu s prijateljima ili šetnju gradom, u udobnoj sportskoj odjeći izgledat ćete i osjećati se najbolje što možete.

 

POSTANITE SPORTS WEEK POBJEDNICI!

Osim fantastične sportske ponude, Designer Outlet Croatia za svoje posjetitelje pripremio je kreativni natječaj u kojem možete osvojiti bogate nagrade. Sve što trebate napraviti je u periodu od 22. do 27.4. napraviti račun u Designer Outletu Croatia ili robnoj kući IKEA, minimalne vrijednosti 30 eura, te u Info centru ispuniti pristupnicu. Potrebno je odgovoriti na nagradno pitanje, a tri najkreativnija odgovora osvajaju nagrade koje su pripremili: Adidas, Under Armour, Designer Outlet Croatia i robna kuća IKEA.

 

 

Lacoste ženska jakna  - 140,00 €
Jordan muška jakna, Sport Vision  - 79,19 €
Adidas muška majica  - 31,00 €
Maya Maya muška majica - 68,00 eura
Puma muška majica za trening - 26,95 €
Under Armour muški prsluk - 58,80 €
Maya Maya muške tajice  - 88,00 €
Converse ženske kratke hlače  - 21,00 €
Adidas muške kratke hlače  - 38,00 €
Regatta ruksak - 39,99 €
Adidas tenisice - 56,00 €
Skechers ženske tenisice - 77,00 €
Regatta ženske planinarske cipele - 59,99 €
Puma muške tenisice - 50,40 €
Converse ženske tenisice - 63,09 €

 

 

 

 

 

 

 

 

Sada je pravo vrijeme da se opremite za najdraže sportske aktivnosti i odaberete svoje modne favorite. Inspiraciju za shopping potražite u omiljenoj shopping destinaciji, Designer Outletu Croatia, u bogatoj Sports Week ponudi!

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt