Hrvatski Telekom ima najbolju ponudu za turiste: Neograničen internet i popust od 30% na vožnju Uberom

Hrvatski Telekom je ponovo pripremio odličnu ponudu koja će oduševiti sve turiste koji ove godine planiraju posjetiti Hrvatsku. Kako bi za vrijeme svog boravka u Hrvatskoj ostali povezani i mogli bezbrižno surfati, HT je kreirao paket koji sadrži čak dvije SIM kartice s neograničenim pristupom internetu u trajanju od 10 dana. Osim neograničenog prometa, korisnici uz svaku SIM karticu dobivaju i popust na vožnju Uberom.

SIM kartice aktiviraju se odmah po spajanju na internet, a popust za vožnju Uberom u iznosu od 30 posto dolazi putem jedinstvenog koda SMS porukom i moguće ga je iskoristiti do 31. listopada 2024. godine na bilo koju vožnju po izboru korisnika.

 

Hrvatski Telekom na ovaj način turistima omogućava da ostanu povezani na najboljoj mreži u Hrvatskoj i uživaju u čarima Hrvatske bez razmišljanja o troškovima interneta ili prijevoza. Ponudu Hrvatskog Telekoma odlikuje i fleksibilnost budući da korisnicima nudi mogućnost odabira između eSIM-a i klasične SIM kartice, prilagođavajući se na taj način najrazličitijim potrebama korisnika.

 

Novom ponudom HT pokazuje svoju predanost kontinuiranom unaprjeđivanju korisničkog iskustva i pružanju vrhunske usluge te inovativnih rješenja kako bi turistima omogućio nezaboravan boravak u Hrvatskoj.

 

SIM kartice s neograničenim internetom moguće je kupiti na prodajnim mjestima Hrvatskog Telekoma te prodajnim mjestima naših partnera: Tisak, iNovine, Petrol i INA.

 

Više informacija o ponudi dostupno je na: www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatia

Noviji Stariji

Obrazac za kontakt